Doorgaan naar hoofdcontent

Dagje naar de Apenheul


Soms kom je leuke kortingen tegen op internet. Zo ook van de week toen mijn vriend op internet zat te surfen. Er was een actie voor de kaartjes van de Apenheul. De kaartjes waren maar 10 euro. Lekker goedkoop dus! Aangezien ik een aantal dagen ziek ben geweest konden we eerst niet gaan. Maar na heel veel te hebben geslapen voelde ik mij fit genoeg om de aapjes te bezoeken. Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder!Aan het begin van de dierentuin was het super druk! Daar liepen ook de apen rond. je kon amper je kont keren! Dus besloten mijn vriend en ik het eerste stuk over te slaan en zijn we halverwege begonnen. Wat een grote dierentuin en wat veel dieren. Alle dieren waren buiten, de vorige keer toen we naar de dierentuin gingen was dat niet het geval nu gelukkig wel.


Aangezien ik van foto's maken hou, had ik de camera van mijn vader geleend ( die mist die toch niet en ja ik heb het natuurlijk wel even netjes gevraagd) aangezien de apen zijn niet sterk genoeg om de camera te dragen mocht ik hem meenemen, al moet ik toch geven dat ik de band van de camera goed om mijn nek had. Ik was veel te bang dat die zou vallen als er ineens een aap op zou springen.


Het was een super leuke dag en ik heb ook veel foto's gemaakt. Maar wat zijn sommige mensen vervelend met die apen. Ze trekken eraan of jagen ze op, beetje sneu. Gelukkig hadden ze al gauw een dierenverzorger achter hun staan als dat gebeurde.


De Apeneheul is zeker een aanrader. Ga wel buiten het weekend tenzij je hink, stap, sprong over kinder wagens wil springen. Want in het weekend is het erg druk. 

gaan jullie in de vakantie nog naar een dierentuin? 

XxX Anouschka 

Reacties

  1. Wat een lieve foto's, aaaah. En de apenheul is echt zó leuk haha! I love.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! En wat leuk dat je naar de apenheul bent geweest! Ik ben daar vroeger ook wel eens geweest maar kan mij eigen er niet veel meer van herinneren haha. Ik ga deze vakantie waarschijnlijk nog naar het dolfinarium!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn