Doorgaan naar hoofdcontent

Dagje naar de Apenheul


Soms kom je leuke kortingen tegen op internet. Zo ook van de week toen mijn vriend op internet zat te surfen. Er was een actie voor de kaartjes van de Apenheul. De kaartjes waren maar 10 euro. Lekker goedkoop dus! Aangezien ik een aantal dagen ziek ben geweest konden we eerst niet gaan. Maar na heel veel te hebben geslapen voelde ik mij fit genoeg om de aapjes te bezoeken. Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder!Aan het begin van de dierentuin was het super druk! Daar liepen ook de apen rond. je kon amper je kont keren! Dus besloten mijn vriend en ik het eerste stuk over te slaan en zijn we halverwege begonnen. Wat een grote dierentuin en wat veel dieren. Alle dieren waren buiten, de vorige keer toen we naar de dierentuin gingen was dat niet het geval nu gelukkig wel.


Aangezien ik van foto's maken hou, had ik de camera van mijn vader geleend ( die mist die toch niet en ja ik heb het natuurlijk wel even netjes gevraagd) aangezien de apen zijn niet sterk genoeg om de camera te dragen mocht ik hem meenemen, al moet ik toch geven dat ik de band van de camera goed om mijn nek had. Ik was veel te bang dat die zou vallen als er ineens een aap op zou springen.


Het was een super leuke dag en ik heb ook veel foto's gemaakt. Maar wat zijn sommige mensen vervelend met die apen. Ze trekken eraan of jagen ze op, beetje sneu. Gelukkig hadden ze al gauw een dierenverzorger achter hun staan als dat gebeurde.


De Apeneheul is zeker een aanrader. Ga wel buiten het weekend tenzij je hink, stap, sprong over kinder wagens wil springen. Want in het weekend is het erg druk. 

gaan jullie in de vakantie nog naar een dierentuin? 

XxX Anouschka 

Reacties

  1. Wat een lieve foto's, aaaah. En de apenheul is echt zó leuk haha! I love.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! En wat leuk dat je naar de apenheul bent geweest! Ik ben daar vroeger ook wel eens geweest maar kan mij eigen er niet veel meer van herinneren haha. Ik ga deze vakantie waarschijnlijk nog naar het dolfinarium!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?