Doorgaan naar hoofdcontent

Dagje naar de Apenheul


Soms kom je leuke kortingen tegen op internet. Zo ook van de week toen mijn vriend op internet zat te surfen. Er was een actie voor de kaartjes van de Apenheul. De kaartjes waren maar 10 euro. Lekker goedkoop dus! Aangezien ik een aantal dagen ziek ben geweest konden we eerst niet gaan. Maar na heel veel te hebben geslapen voelde ik mij fit genoeg om de aapjes te bezoeken. Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder!Aan het begin van de dierentuin was het super druk! Daar liepen ook de apen rond. je kon amper je kont keren! Dus besloten mijn vriend en ik het eerste stuk over te slaan en zijn we halverwege begonnen. Wat een grote dierentuin en wat veel dieren. Alle dieren waren buiten, de vorige keer toen we naar de dierentuin gingen was dat niet het geval nu gelukkig wel.


Aangezien ik van foto's maken hou, had ik de camera van mijn vader geleend ( die mist die toch niet en ja ik heb het natuurlijk wel even netjes gevraagd) aangezien de apen zijn niet sterk genoeg om de camera te dragen mocht ik hem meenemen, al moet ik toch geven dat ik de band van de camera goed om mijn nek had. Ik was veel te bang dat die zou vallen als er ineens een aap op zou springen.


Het was een super leuke dag en ik heb ook veel foto's gemaakt. Maar wat zijn sommige mensen vervelend met die apen. Ze trekken eraan of jagen ze op, beetje sneu. Gelukkig hadden ze al gauw een dierenverzorger achter hun staan als dat gebeurde.


De Apeneheul is zeker een aanrader. Ga wel buiten het weekend tenzij je hink, stap, sprong over kinder wagens wil springen. Want in het weekend is het erg druk. 

gaan jullie in de vakantie nog naar een dierentuin? 

XxX Anouschka 

Reacties

  1. Wat een lieve foto's, aaaah. En de apenheul is echt zó leuk haha! I love.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! En wat leuk dat je naar de apenheul bent geweest! Ik ben daar vroeger ook wel eens geweest maar kan mij eigen er niet veel meer van herinneren haha. Ik ga deze vakantie waarschijnlijk nog naar het dolfinarium!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.