Doorgaan naar hoofdcontent

Drawing


Ik hield altijd erg van tekenen en vroeger (wat ik klink ik nu oud he?!) tekende dan ook ook vaak. Mijn moeder kocht het ene na het andere schetsboek voor mij, omdat ik ze al snel vol had. Na de basisschool heb ik amper nog getekend. tja, waarom eigenlijk?
 Geen idee, tijdgebrek en ik vind dat ik niet super goed kan tekenen. Terwijl oefening kunst baard. Toen ik een tijd geleden op http://kieksblog.blogspot.nl/ zat begon het bij weer kriebelen en heb ik mijn teken spullen weer tevoorschijn gehaald. Wat had ik nog veel spullen! van houtskool potloden tot aquarel van stiften tot potloden.

 Ik Ben eerst aan de slag gegaan met een foto op een soort cartoon manier na tekenen. Ik heb ook nog met realistisch tekenen geoefend. Maar wat is dat moeilijk! Dus dat gaat nog even duren voordat dat lukt. Ik heb in ieder geval een Dummy gekocht zodat ik onderweg naar mijn werk ook wat te tekenen heb. Super handig.


Eerst de buitenste lijnen


En ingekleurd. Nog niet perfect, dus ik moet nog even oefenen. Deze tekening heb ik later nog bewerkt tot een ''Geslaagd" kaartje.

Tekenen jullie ook graag? en hebben jullie ook een Dummy/notebook?

Liefs Anouschka

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.