Doorgaan naar hoofdcontent

Drawing


Ik hield altijd erg van tekenen en vroeger (wat ik klink ik nu oud he?!) tekende dan ook ook vaak. Mijn moeder kocht het ene na het andere schetsboek voor mij, omdat ik ze al snel vol had. Na de basisschool heb ik amper nog getekend. tja, waarom eigenlijk?
 Geen idee, tijdgebrek en ik vind dat ik niet super goed kan tekenen. Terwijl oefening kunst baard. Toen ik een tijd geleden op http://kieksblog.blogspot.nl/ zat begon het bij weer kriebelen en heb ik mijn teken spullen weer tevoorschijn gehaald. Wat had ik nog veel spullen! van houtskool potloden tot aquarel van stiften tot potloden.

 Ik Ben eerst aan de slag gegaan met een foto op een soort cartoon manier na tekenen. Ik heb ook nog met realistisch tekenen geoefend. Maar wat is dat moeilijk! Dus dat gaat nog even duren voordat dat lukt. Ik heb in ieder geval een Dummy gekocht zodat ik onderweg naar mijn werk ook wat te tekenen heb. Super handig.


Eerst de buitenste lijnen


En ingekleurd. Nog niet perfect, dus ik moet nog even oefenen. Deze tekening heb ik later nog bewerkt tot een ''Geslaagd" kaartje.

Tekenen jullie ook graag? en hebben jullie ook een Dummy/notebook?

Liefs Anouschka

Reacties

 1. dat ziet er al heel leuk uit hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk :). Yup, ik tekenen ook ^^. Ik had een dummy maar die gebruik ik niet meer, want die zit namelijk nu vol.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Het zien er echt tof uit!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een grappige stijl van tekenen! Je herkent de foto echt goed in de tekening (:

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)