Doorgaan naar hoofdcontent

Drawing


Ik hield altijd erg van tekenen en vroeger (wat ik klink ik nu oud he?!) tekende dan ook ook vaak. Mijn moeder kocht het ene na het andere schetsboek voor mij, omdat ik ze al snel vol had. Na de basisschool heb ik amper nog getekend. tja, waarom eigenlijk?
 Geen idee, tijdgebrek en ik vind dat ik niet super goed kan tekenen. Terwijl oefening kunst baard. Toen ik een tijd geleden op http://kieksblog.blogspot.nl/ zat begon het bij weer kriebelen en heb ik mijn teken spullen weer tevoorschijn gehaald. Wat had ik nog veel spullen! van houtskool potloden tot aquarel van stiften tot potloden.

 Ik Ben eerst aan de slag gegaan met een foto op een soort cartoon manier na tekenen. Ik heb ook nog met realistisch tekenen geoefend. Maar wat is dat moeilijk! Dus dat gaat nog even duren voordat dat lukt. Ik heb in ieder geval een Dummy gekocht zodat ik onderweg naar mijn werk ook wat te tekenen heb. Super handig.


Eerst de buitenste lijnen


En ingekleurd. Nog niet perfect, dus ik moet nog even oefenen. Deze tekening heb ik later nog bewerkt tot een ''Geslaagd" kaartje.

Tekenen jullie ook graag? en hebben jullie ook een Dummy/notebook?

Liefs Anouschka

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.