Doorgaan naar hoofdcontent

Een Smahsbook!


Jullie weten misschien dat ik van schrijven, tekenen en dingen in elkaar zetten hou. Nou kwam ik iets super leuks tegen waarin dat allemaal kan! een Smash book! Je kan daar alles in kwijt. Alles wat belangrijk is, of juist niet. Leuke momenten en minder momenten. Dingen die je bewaard zoals labels maar nooit op plakt, het kan er allemaal in. Zolang je het er maar in "smahs't" super leuk! Ik ben even gaan zoeken op internet toen ik de Smash boeken ontdekte, en een ding weet ik zeker. Deze komt op mijn wishlist. Zo heb ik niet meer tig verschillende boekjes, maar kan alles mooi bij elkaar. Benieuwd naar wat er allemaal te krijgen is en hoe zo'n smasbook eruit ziet? Kijk dan snel mee.
Op de site staat een leuke tekst die precies weer geeft waarom een Smash boek nou juist zo leuk is

"Because you like it,
and that's reason enough.
because someday you'll get to that amazing idea.
Because it's time to think out of the box & into a book.
Because great stuff needs more meaning, and you need less mess.
because done is better than perfect."

Hieronder een video zodat je een beetje een idee krijgt wat een Smahs book is


Als je een Smash book koopt krijg je er een teken/plak pen bij. Super handig. Aan de ene kant zit een lijm pen waarmee je snel en makkelijk je dingen kan opplakken. Aan de andere kant zit een fineliner zodat je iets leuks kan opschrijven.


Natuurlijk nog wat inspiratie. Want daar houden wij van!


Wat vinden jullie leuk of niet?

Ik moet zeggen dat ik er helemaal weg van ben. In het buitenland is het een hele hype. Er worden zelfs wedstrijden georganiseerd. Ook staat de site vol met leuke ideeën mocht je geen inspiratie hebben.

Ik heb nog een echt echte fan gevonden van het Smash booken , hij heeft gewoon een hele kamer met spullen voor het smashbooken. Het is een lang filmpje. Maar als je hem even door spoelt krijg je goed eem beeld van wat hij allemaal heeft.


Als je het leuk vind hoef je natuurlijk niet perse een Smahsbook te kopen. Ga naar de Action, Bruna of boekenvoordeel en koop een leuk boekje met hardcover. Plak op de bladzijdes verschillende achtergronden en...Smashen maar!!

XxX Anouschka

Reacties

 1. Wauw, wat een gaaf boek. Het ziet er echt leuk uit. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het ziet er echt superleuk uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit! Ik wil zoiets maken maar dan alleen van al mijn vakanties <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad ook leuk! Gewoon elke keer als je op vakantie gaat, of een weekendje weg je smashbook meenemen. goede idee.

   Verwijderen
 4. Zoiets is echt leeuk! Ik ben al heel lang opzoek naar zo'n soort boek waarin ik al mijn labels, plaatjes en foto's kwijt kan, ik bewaar dat soort dingen altijd. Mijn agenda's zijn ook altijd grote collages. Wat gaaaf is dit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super leuk! Ik hou ook van scrapbooken en al die dingen, hier heb ik eigenlijk nog nooit van gehoord. Ik volg je, volg je me terug? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit erg leuk, ik heb heb zelf gemaakt in een oud boekje dat ik liggen had :) Wow, in dat filmpje, zoveel materiaal!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dit! ik heb dit altijd zo veel gedaan! kon uren knippen en plakken.. maar dat is alweer meer dan 10 jaar geleden :S

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! Zijn die achtergrond dan al ''gekleurd''?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, de achtergronden zijn gekleurde vellen. Dit kunnen gekleurde vellen zijn, of bijvoorbeeld iets met een thema zoals ; reizen of natuur. Daardoor kan je elke pagina leuk aanpassen naar jou smaak.

   Verwijderen
 9. Kun je ze ook nu nog ergens kopen? Als je het weet laat dan aub een berichtje achter op mijn blog! Ben hierover echt heel enthousiast x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn