Doorgaan naar hoofdcontent

what's in my bag?

Een tas kan veel zeggen over iemand. Zo schijn je aan een tas te kunnen zien hoe oud iemand is, wat diegene voor werk doet en waar diegene van hou. Het zou mij niks verbazen als dat klopt. Natuurlijk niet allemaal. Maar ik denk dat je de persoon achter de tas, soms wel kan raden aan de hand van de inhoud. Daarom besloot ik om een filmpje te maken met "What's in my bag?" ben je benieuwd? klink dan gauw verder..

Ik vind het steeds leuker om filmpjes te maken, en het gaat mij ook wat beter af. De komende tijd kunnen jullie meer filmpjes verwachten. Hebben jullie tips? Dan hoor ik het graag!


XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?