Doorgaan naar hoofdcontent

what's in my bag?

Een tas kan veel zeggen over iemand. Zo schijn je aan een tas te kunnen zien hoe oud iemand is, wat diegene voor werk doet en waar diegene van hou. Het zou mij niks verbazen als dat klopt. Natuurlijk niet allemaal. Maar ik denk dat je de persoon achter de tas, soms wel kan raden aan de hand van de inhoud. Daarom besloot ik om een filmpje te maken met "What's in my bag?" ben je benieuwd? klink dan gauw verder..

Ik vind het steeds leuker om filmpjes te maken, en het gaat mij ook wat beter af. De komende tijd kunnen jullie meer filmpjes verwachten. Hebben jullie tips? Dan hoor ik het graag!


XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.