Doorgaan naar hoofdcontent

Movie Review LOL laugh out loudOke, jullie hebben mij door. Ik zit zowat elke twee weken in de bioscoop. Maar ik hou gewoon heel erg veel van films! Deze keer ben Ik naar LOL gegaan waarin Miley Cyrus speelt. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan gauw verder

Hier gaat de film over

Lola ook wel Lol genoemd is een echt tienermeisje die met van alles in haar leven te maken krijgt. Zoals liefde, verwarring, vrienden en hoe ga je om met je gevoelens? Als haar moeder ook nog eens moeilijk gaat doen valt de communicatie helemaal weg tussen de twee. Lola zit in de knoop en weet niet wat ze met haar gevoelens moet doen. Dan moet ze ook nog eens op studiereis met haar klas. Waar de jongen in zit waar ze smoor op is. Als dat maar goed gaat?!


Mijn Mening

Wat een heerlijke meidenfilm is dit! Zodra de film uit is komt hij zeker bij mijn verzameling. Lola (Miley Cyrus) is een goede actrice en ook al ben ik ouder dan de rol die ze speelt. De problemen en onzekerheid waarmee ze om moet gaan is herkenbaar. Ik denk dat veel meiden zich kunnen in de rol van de tiener. De Film was gelukkig minder voorspelbaar dan ik dacht, wat ik erg fijn vind want zo gaat hij minder snel vervelen. Dit is een film die je steeds weer opnieuw kan kijken. Heerlijk op een meidenavond met een bak popcorn op schoot. Ik zeg; "Zien die film!" Want hij is heel erg goed.De liedjes in de film zijn ook erg goed, benieuwd wat de nummers zijn? Check dan deze link

Kennen jullie de film al?

XxXAnouschAttack

Reacties

  1. Lijkt me een super film. Ik houd van muziek, films en lol dus tja... gemaakt voor mij hahaha...x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woee toevallig, daar ben ik vandaag naartoe geweest. Heel leuke film vond ik! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben er echt heel benieuwd naar :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)