Doorgaan naar hoofdcontent

Movie Review LOL laugh out loudOke, jullie hebben mij door. Ik zit zowat elke twee weken in de bioscoop. Maar ik hou gewoon heel erg veel van films! Deze keer ben Ik naar LOL gegaan waarin Miley Cyrus speelt. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan gauw verder

Hier gaat de film over

Lola ook wel Lol genoemd is een echt tienermeisje die met van alles in haar leven te maken krijgt. Zoals liefde, verwarring, vrienden en hoe ga je om met je gevoelens? Als haar moeder ook nog eens moeilijk gaat doen valt de communicatie helemaal weg tussen de twee. Lola zit in de knoop en weet niet wat ze met haar gevoelens moet doen. Dan moet ze ook nog eens op studiereis met haar klas. Waar de jongen in zit waar ze smoor op is. Als dat maar goed gaat?!


Mijn Mening

Wat een heerlijke meidenfilm is dit! Zodra de film uit is komt hij zeker bij mijn verzameling. Lola (Miley Cyrus) is een goede actrice en ook al ben ik ouder dan de rol die ze speelt. De problemen en onzekerheid waarmee ze om moet gaan is herkenbaar. Ik denk dat veel meiden zich kunnen in de rol van de tiener. De Film was gelukkig minder voorspelbaar dan ik dacht, wat ik erg fijn vind want zo gaat hij minder snel vervelen. Dit is een film die je steeds weer opnieuw kan kijken. Heerlijk op een meidenavond met een bak popcorn op schoot. Ik zeg; "Zien die film!" Want hij is heel erg goed.De liedjes in de film zijn ook erg goed, benieuwd wat de nummers zijn? Check dan deze link

Kennen jullie de film al?

XxXAnouschAttack

Reacties

  1. Lijkt me een super film. Ik houd van muziek, films en lol dus tja... gemaakt voor mij hahaha...x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woee toevallig, daar ben ik vandaag naartoe geweest. Heel leuke film vond ik! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben er echt heel benieuwd naar :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?