Doorgaan naar hoofdcontent

Anouschattack op facebook


Soms wil je wat meer over jezelf laten weten. Op een blog kan dat handig zijn, maar om nou 5 updates per dag te plaatsen, van waar je mee bezig ben. Leek mij niet zo handig! Dus heb ik een tijd terug een Facebook aangemaakt voor mijn blog. Ik heb er niet eerder over geschreven omdat ik wilde kijken of het fijn werkte voordat ik hem op mijn blog zou plaatsen. En ik moet zeggen, ik vind het erg handig!

Wat is er handig aan?


- je kan makkelijk een berichtje of vraag plaatsen
- Er zijn polls zodat ik mijn blog kan blijven verbeteren
- ik volg andere leuke blogs en ben altijd op de hoogte van nieuwe updates!
- Net als mijn blog, persoonlijk en up to date.

Neem gerust een kijkje op mijn facebook pagina over mijn blog http://www.facebook.com/Anouschattack en laat mij weten wat je er van vind.
Heb je zelf een facebook pagina en heb ik daar nog geen bezoekje gebracht? Laat hem even achter in de comments en dan zal ik even een kijkje nemen.


Dus als jullie op een andere manier op de hoogte willen blijven, Like mijn facebook pagina. Zodat je weet wat ik als blogger nou eigenlijk allemaal doe. 

Liefs AnouschAttack 

Reacties

 1. Erg leuk zeg, ik heb er nog geen maar ik ga er wel nog een keer één maken. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey,
  Leuk artikel!
  Volgens mij ken je mijn facebook pagina al maar als nog een klein linkje; http://www.facebook.com/pages/Lifestyle-and-Art/122322627883564

  Liefs,
  Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh leuk! Ik vind altijd dat het makkelijker is om een blog op je facebook te staan hebben. Ik heb er een tijdje geleden ook een gemaakt. Ik ga je volgen!
  xoxo
  fb: http://www.facebook.com/pages/This-reckless-girl/407614335946786

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?