Doorgaan naar hoofdcontent

Anouschattack op facebook


Soms wil je wat meer over jezelf laten weten. Op een blog kan dat handig zijn, maar om nou 5 updates per dag te plaatsen, van waar je mee bezig ben. Leek mij niet zo handig! Dus heb ik een tijd terug een Facebook aangemaakt voor mijn blog. Ik heb er niet eerder over geschreven omdat ik wilde kijken of het fijn werkte voordat ik hem op mijn blog zou plaatsen. En ik moet zeggen, ik vind het erg handig!

Wat is er handig aan?


- je kan makkelijk een berichtje of vraag plaatsen
- Er zijn polls zodat ik mijn blog kan blijven verbeteren
- ik volg andere leuke blogs en ben altijd op de hoogte van nieuwe updates!
- Net als mijn blog, persoonlijk en up to date.

Neem gerust een kijkje op mijn facebook pagina over mijn blog http://www.facebook.com/Anouschattack en laat mij weten wat je er van vind.
Heb je zelf een facebook pagina en heb ik daar nog geen bezoekje gebracht? Laat hem even achter in de comments en dan zal ik even een kijkje nemen.


Dus als jullie op een andere manier op de hoogte willen blijven, Like mijn facebook pagina. Zodat je weet wat ik als blogger nou eigenlijk allemaal doe. 

Liefs AnouschAttack 

Reacties

 1. Erg leuk zeg, ik heb er nog geen maar ik ga er wel nog een keer één maken. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey,
  Leuk artikel!
  Volgens mij ken je mijn facebook pagina al maar als nog een klein linkje; http://www.facebook.com/pages/Lifestyle-and-Art/122322627883564

  Liefs,
  Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh leuk! Ik vind altijd dat het makkelijker is om een blog op je facebook te staan hebben. Ik heb er een tijdje geleden ook een gemaakt. Ik ga je volgen!
  xoxo
  fb: http://www.facebook.com/pages/This-reckless-girl/407614335946786

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.