Doorgaan naar hoofdcontent

New in, Agenda


Een hele tijd terug heb ik al een agenda gekocht. Zo ongeveer iets van 2 maanden geleden? Ze hadden een kortingsactie bij ons in de buurt. Tja, en als op geld lettende student besloot ik daar gebruik van te maken. Ik had al snel een leuke agenda gevonden en heb hem dan ook gelijk meegenomen.



Normaal heb ik ieder jaar de bekende agenda van de Hema of van de Bruna waarin je foto's kan steken. Super leuk maar na 5 jaar wilde ik weleens een andere agenda. Vandaar dat ik de Fasionista agenda heb uitgekozen. Lekker druk, en veel te lezen. Erg leuk als je onderweg bent of in de les zit.


Eigenlijk had ik hem gekocht voor school ( het tweede jaar van de Pabo) maar dat gaat helaas niet door. Wel jammer, maar niks aan te doen. Nu kan ik de agenda mooi gebruiken voor mijn werk. En alle bladzijde's met lesrooster, vakanties enz..?? Ach, die plak ik gewoon vol. Daar vind ik vast wel wat voor. Want zoals ieder jaar zal ik wel beginnen met een dunne lege agenda, en aan het einde van het jaar zit de agenda overvol en dan vraag ik me altijd af...waar komt dat toch allemaal vandaan? 


Er staan ook nog handige beautytips en veel Celebs 


Hebben jullie al een nieuwe agenda?

Liefs AnouschAttack 

Reacties

 1. Leuke agenda! Ik heb er nog geen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke agenda! Ik was ook aan het twijfelen om hem te kopen.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke agenda! Deze ziet er wel cool uit ^^! Wie weet koop ik deze ook wel =P! Maar ik moet maar eens kijken wat er allemaal aan agenda's te koop is =P!

  xx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke agenda! Bij de meeste meisjes die bloggen past deze agenda helemaal! :)

  XO

  http://newfashionlifestyle.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke agenda, ik heb die van girlscene besteld ;) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die is leuk, maar ik denk dat ik weer voor een hema agenda ga dit jaar, haha :').

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.