Doorgaan naar hoofdcontent

New in, Agenda


Een hele tijd terug heb ik al een agenda gekocht. Zo ongeveer iets van 2 maanden geleden? Ze hadden een kortingsactie bij ons in de buurt. Tja, en als op geld lettende student besloot ik daar gebruik van te maken. Ik had al snel een leuke agenda gevonden en heb hem dan ook gelijk meegenomen.Normaal heb ik ieder jaar de bekende agenda van de Hema of van de Bruna waarin je foto's kan steken. Super leuk maar na 5 jaar wilde ik weleens een andere agenda. Vandaar dat ik de Fasionista agenda heb uitgekozen. Lekker druk, en veel te lezen. Erg leuk als je onderweg bent of in de les zit.


Eigenlijk had ik hem gekocht voor school ( het tweede jaar van de Pabo) maar dat gaat helaas niet door. Wel jammer, maar niks aan te doen. Nu kan ik de agenda mooi gebruiken voor mijn werk. En alle bladzijde's met lesrooster, vakanties enz..?? Ach, die plak ik gewoon vol. Daar vind ik vast wel wat voor. Want zoals ieder jaar zal ik wel beginnen met een dunne lege agenda, en aan het einde van het jaar zit de agenda overvol en dan vraag ik me altijd af...waar komt dat toch allemaal vandaan? 


Er staan ook nog handige beautytips en veel Celebs 


Hebben jullie al een nieuwe agenda?

Liefs AnouschAttack 

Reacties

 1. Leuke agenda! Ik heb er nog geen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke agenda! Ik was ook aan het twijfelen om hem te kopen.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke agenda! Deze ziet er wel cool uit ^^! Wie weet koop ik deze ook wel =P! Maar ik moet maar eens kijken wat er allemaal aan agenda's te koop is =P!

  xx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke agenda! Bij de meeste meisjes die bloggen past deze agenda helemaal! :)

  XO

  http://newfashionlifestyle.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke agenda, ik heb die van girlscene besteld ;) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die is leuk, maar ik denk dat ik weer voor een hema agenda ga dit jaar, haha :').

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..