Doorgaan naar hoofdcontent

New in, Agenda


Een hele tijd terug heb ik al een agenda gekocht. Zo ongeveer iets van 2 maanden geleden? Ze hadden een kortingsactie bij ons in de buurt. Tja, en als op geld lettende student besloot ik daar gebruik van te maken. Ik had al snel een leuke agenda gevonden en heb hem dan ook gelijk meegenomen.



Normaal heb ik ieder jaar de bekende agenda van de Hema of van de Bruna waarin je foto's kan steken. Super leuk maar na 5 jaar wilde ik weleens een andere agenda. Vandaar dat ik de Fasionista agenda heb uitgekozen. Lekker druk, en veel te lezen. Erg leuk als je onderweg bent of in de les zit.


Eigenlijk had ik hem gekocht voor school ( het tweede jaar van de Pabo) maar dat gaat helaas niet door. Wel jammer, maar niks aan te doen. Nu kan ik de agenda mooi gebruiken voor mijn werk. En alle bladzijde's met lesrooster, vakanties enz..?? Ach, die plak ik gewoon vol. Daar vind ik vast wel wat voor. Want zoals ieder jaar zal ik wel beginnen met een dunne lege agenda, en aan het einde van het jaar zit de agenda overvol en dan vraag ik me altijd af...waar komt dat toch allemaal vandaan? 


Er staan ook nog handige beautytips en veel Celebs 


Hebben jullie al een nieuwe agenda?

Liefs AnouschAttack 

Reacties

  1. Leuke agenda! Ik heb er nog geen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke agenda! Ik was ook aan het twijfelen om hem te kopen.
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke agenda! Deze ziet er wel cool uit ^^! Wie weet koop ik deze ook wel =P! Maar ik moet maar eens kijken wat er allemaal aan agenda's te koop is =P!

    xx Katy ^^!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele leuke agenda! Bij de meeste meisjes die bloggen past deze agenda helemaal! :)

    XO

    http://newfashionlifestyle.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuke agenda, ik heb die van girlscene besteld ;) xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. die is leuk, maar ik denk dat ik weer voor een hema agenda ga dit jaar, haha :').

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.