Doorgaan naar hoofdcontent

Movie review "What to expect when you're expecting"


Hier gaat de film over

De film gaat over 5 vrouwen die in verwachting zijn. Elk personage heeft zijn of haar eigen verhaal. 
Zo is het voor iedereen natuurlijk anders. Zo staat het leven van TV Fitniss goeroe Jules en haar Dancing with the stars-partner nogal op z'n kop als bekend raakt dat ze zwanger is. Wendy brengt net haar eerste babyboek uit als ze het allemaal zelf gaat meemaken. En dat loopt niet echt lekker. Haar schoonvader kondigd aan dat zijn jonge vrouw Skyler ook in verwachting is. Fotograaf Holly wil erg graag een kind addopteren, maar haar man Alex heeft geen idee of hij er klaar voor is. Om niet in paniek te raken sluit Alex zich aan bij een stel kersverse vaders. Hopelijk kunnen zij hem helpen. Tenslotte volgt Rosie, Die zwanger raakt na een one night stand. Lukt het haar om alsnog een relatie op te bouwen met vader Marco?  


Mijn mening

Echt een leuke film! Ik ben er met mijn vriend heen geweest. ik hadniet verwacht dat hij er heen wilde aangezien het een echte vrouwen film is. Maar ik zat in een dipje en had wel behoefte aan een leuke film. En ik moet zeggen de film is leuk! Sommige verhaal lijnen zijn erg voorspelbaar, maar sommige ook totaal niet. Doordat er humor tussendoor wordt gegooid wordt het verhaal lekker luchtig gemaakt. Terwijl er best wel heftige dingen in voor komen. Zo moest ik af en toe wel even slikken als ik zag wat al die stellen meemaakte. Zo is er iemand die geen kinderen kan krijgen en een kind wil addopteren. Maar wat als er op dat moment iets gebeurd waardoor je je af vraagt of je nog wel een kind kan addopteren? Een mooie film met verschillende verhaal lijnen, waar iedereen zich wel ik kan vinden. Ja, ook de niet zwangere vrouwen. En zoals je vaak bij dit soort film ziet, lopen uiteindelijk een paar verhaallijnen samen. Dus heb je zin in een avondje lachen, en een niet al te zielige film? dan is dit een aanrader! 


Ik geef deze film een 7 want het is een leuke film waarbij je niet al te veel hoeft na te denken.
 Ideaal voor een relax avondje na een lange dag werken,  
Hebben jullie de film al gezien?

XxX AnouschAttack 

foto's : google.com 


Reacties

 1. Ik heb de film nog niet gezien, eerlijk gezegd heb ik er ook nog niet van gehoord haha. Maar al met al lijkt het mij een leuke film!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil deze film graag zien :) lijkt me leuk. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die wil ik zo graag nog een keertje zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lijkt me best nog wel leuk, maar ik ga bijna nooit naar de bios.x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem al gezien! Het was echt een leuke film alleen waren sommige verhaallijnen inderdaad een beetje voorspelbaar terwijl andere juist verassend waren

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik wil deze ook heel erg graag zien, lijkt me erg grappig!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.