Doorgaan naar hoofdcontent

I'm addicted to...


Hebben jullie ook van die verslavingen? Van die rare dingen waar je niet zonder kan? Zoals elke dag chocopasta op brood. Of dat je niet de deur uit durft te gaan zonder dat je je mobiel bij je hebt? Ik heb ook van die gekke dingen die ik altijd mee sleep. benieuwd wat, bekijk dan het filmpje om daar achter te komen.

Soms kom ik van die dingen tegen en dan denk ik, Waarom? Zo ook bij dit filmpje. Al ben ik wel tot de conclusie gekomen, het is nuttig dat ik het heb. Want anders...word het chaos!Hebben jullie ook een soort van"verslaving" waar je niet zonder kan?

XxX Anouschka 

Reacties

 1. Wow je hebt wel veel notebooks! Ik heb altijd echt iets van 20 pennen in mijn tas haha. Ook heel handig mocht ik iets opschrijven. Ik raak ze wel altijd na een tijdje kwijt..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje!Je hebt een fijne stem om naar te luisteren zeg!
  Dit is mijn blog www.senorita-annemijn.blogspot.com, lijkt me leuk als je kijkje neemt;)
  Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OOR-BELLEN...................
  MAAR DAN NIET PERSEE DE OORBELLEN MAAR DE YOUTUBE FILMPJES ERVAN <3
  Mmm soms ben ik er teveel mee bezig en gaat het mijn gedachten zelfs overheersen!
  Heb nu een derde gaatje heb in 9 weken al vijf keer mijn gaatje verwisseld, ik voel
  me soms zo vaag, maar ja als je iets leuk vind, vind je iets leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn