Doorgaan naar hoofdcontent

I'm addicted to...


Hebben jullie ook van die verslavingen? Van die rare dingen waar je niet zonder kan? Zoals elke dag chocopasta op brood. Of dat je niet de deur uit durft te gaan zonder dat je je mobiel bij je hebt? Ik heb ook van die gekke dingen die ik altijd mee sleep. benieuwd wat, bekijk dan het filmpje om daar achter te komen.

Soms kom ik van die dingen tegen en dan denk ik, Waarom? Zo ook bij dit filmpje. Al ben ik wel tot de conclusie gekomen, het is nuttig dat ik het heb. Want anders...word het chaos!



Hebben jullie ook een soort van"verslaving" waar je niet zonder kan?

XxX Anouschka 

Reacties

  1. Wow je hebt wel veel notebooks! Ik heb altijd echt iets van 20 pennen in mijn tas haha. Ook heel handig mocht ik iets opschrijven. Ik raak ze wel altijd na een tijdje kwijt..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk filmpje!Je hebt een fijne stem om naar te luisteren zeg!
    Dit is mijn blog www.senorita-annemijn.blogspot.com, lijkt me leuk als je kijkje neemt;)
    Liefss

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OOR-BELLEN...................
    MAAR DAN NIET PERSEE DE OORBELLEN MAAR DE YOUTUBE FILMPJES ERVAN <3
    Mmm soms ben ik er teveel mee bezig en gaat het mijn gedachten zelfs overheersen!
    Heb nu een derde gaatje heb in 9 weken al vijf keer mijn gaatje verwisseld, ik voel
    me soms zo vaag, maar ja als je iets leuk vind, vind je iets leuk! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.