Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn favorieten series


Een bak chips op schoot, een wijntje of een kopje the erbij en kijken maar! Al die romances ruzie's en achterbakse situaties brengen je altijd weer tot het puntje van je stoel. Op het spannendste moment zul je altijd zien...Word vervolgd! Zo vervelend! Maar gelukkig zijn er nu tal van website waar je mooi je series kan kijken. Benieuwd welke series ik nou graag kijk? Lees dan snel verder...
Revenge

In deze serie keert Emily terug naar haar oude woonplaats waar haar familie ooit verwoest werd. Haar familie werd verwoest door de meedogenloze buren en Emily is vast besloten wraak te nemen "what goes around comes around" Ze gaat echter met een andere identiteit terug naar de woonplaats zodat niemand haar herkent. Zou ze niet herkend worden? en kan ze meedogenloos wraak nemen op iedereen die haar familie ooit pijn heeft gedaan? 

De serie is erg goed. Ik kwam een keer per ongeluk bij de serie terecht toen ik wat anders aan het zoeken was. Aangezien ik wel vaker per ongeluk leuke series tegenkom besloot ik ook bij deze serie de eerste aflevering te kijken, en ik moet toegeven. Je wilt niet meer stoppen met kijken! Een vleugje gossip girl gemengd met pretty little liars en spanning. Tja, wat wil je nou nog meer?


F.R.I.E.N.D.S

De serie die bijna iedereen wel kent met Ross, Joey, Chandler, Monica, Rachel en Phoebe. Deze serie gaat over een stel vrienden die wonen en werken in Manhattan en veel dingen mee maken. Zo krijg je in de serie te maken met scheidingen ( We where on a break!) ruzie's kinderen en verrassende koppels die bij elkaar terecht komen. Door de humor en de grappen in de serie is het leuk om te kijken. Vooral de bekende terug kerende zinnen en situaties. Doordat de serie tijdens het opnemen nog aangepast kon worden, bleef het humoristisch en konden ze altijd het beste van de serie naar boven halen, en dat is naar mijn mening ook goed gelukt. Het is een leuke serie voor een brakke zondag ochtend met een ontbijtje op schoot, waar je niet veel bij hoeft na te denken.

Wat ik mij altijd wel heb afgevraagd, waarom staan er puntjes tussen de letters van het logo van friends? Meestal doen ze dat met afkortingen, nu heeft het gewoon geen functie. Best apart eigenlijk. 


Pretty Little Liars 

Ook een van de bekendste series op het moment! In deze serie worden 4 vriendinnen Aria, Spencer, Hanna Emily gestalkt door iemand genaamd A. De meiden weten niet wie A is en worden tot allerlei dingen gedwongen. A. Zou hun vriendin zijn die een aantal jaar geleden vermoord is. Maar hoe kan ze dan nog wat van zich laten horen? of zou ze nog leven? dat is de vraag! Wat de meiden wel weten is dat ze alles moeten doen wat A. zegt en als dat niet gebeurd hun geheiemen niet meer veilig zijn. Een goede serie waarin de meiden soms lastige keuzes moeten maken om hun zelf te beschermen waardoor ze andere kwijt raken. 
Ook al ben ik pas bij seizoen 2, ik vind het een spannende serie die gelukkig niet voorspelbaar is. Want ik dacht dat ik wist wie A. had vermoord, maar zat ik er toch weer naast. Een leuke serie voor een avondje griezelen met vriendinnen. 

Kennen jullie nog een serie die ik echt aan mijn lijstje moet toevoegen?

XxX Anouschka 

Reacties

  1. Leuk!
    Ik weet niet of de nachtcrème fijn is, ik heb het vanmiddag pas gekocht haha. Ik denk het wel. Hij ziet er goed en fijn uit in ieder geval!
    En anders, het is maar €1,89 dus altijd het proberen waard :)
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.