Doorgaan naar hoofdcontent

Inspiratie post Parijs

Aangezien ik over een over een paar dagen naar Parijs ga, leek het mij een goed idee om de mooiste plekken op te zoeken in Parijs en deze met jullie te delen. Zo kan ik heerlijk weg zwijmelen bij de mooiste plekken, en alvast kijken waar ik heen ga als ik op vakantie ga. Want Parijs is toch een shop wahalla en een echte mode en liefdes stad.


Parijs bij nacht zien, dat lijkt me echt onvoorstelbaar mooi. Als ik deze foto alleen al zie kan ik niet wachten. De eiffeltoren helemaal verlicht zien lijkt mij echt super! 


De liefdesbrug, waar ik het al een keer over had in mijn bucketlist Ik heb op internet gevonden waar die zit in Parijs en daar wil ik zeker even heen met mijn lieve vriend.


Bekende gebouwen bekijken blijft mooi, want ik ga natuurlijk niet alleen voor de Eiffeltoren. Ik wil graag heel veel van de stad zien! 


Audrey Hepburn kennen jullie vast allemaal wel, tja haar zal ik absoluut niet tegen komen. Maar deze foto moest ik toch wel even delen.


macrons, wie kent ze niet? En ik heb ze nog steeds niet gegeten. Elke keer als ik ze wil maken dan verzin ik weer wat anders om te doen. Maar daar komt verandering in. Ik wil gewoon de overheerlijke macrons proeven in Parijs 


Tja, dat krijg je in de liefdes stad. 


In Parijs zijn er veel kunstenaars. Daar wil ik zeker een kijkje bij gaan nemen, want wat sommige uit hun handen toveren, Dat is echt onvoorstelbaar. 


links, of toch rechts? 

beauty, beauty en beauty! 

plannen die ik heb in Parijs:

- Liefdes brug zoeken en daar met mijn vriend een slot aan hangen
- Naar Sephora
- Naar de Forever 21
- Naar topshop
- Wat drinken bij Starbucks
- Heel veel van de stad zien
- shoppen omdat we officieel daar voor gingen (maar dat is een lang verhaal) 
- Nu wel de Eiffeltoren in 

Wat willen jullie niet missen in Parijs?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Parijs is leuuuk! Het is ook geweldig om in de metro te gaan, haha. Als je naar kunstenaars wil moet je naar Montmatre gaan. Verder zijn Notre dame, het Louvre (als je van kunst houd, of niet, haha), Arc de Triomphe (shopping!) erg leuk! Heel veel plezier! liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks, dat ga ik even allemaal op schrijven :) want dat zijn goede ideen. Bedankt!

      Verwijderen
  2. Leuk om te zien! Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar hoop het toch ooit eens te bezoeken ^^! Ik zou die Eifeltoren ooit wel eens in willen ^^!

    xxx Katy ^^!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg leuke foto's! Ik ben ook ooit naar Parijs geweest, de Eiffeltoren is zo gaaf! Veel plezier x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk zeg, ik ben zelf ook al 2 of 3 keer geweest. Het is ook leuk om zo'n dagticket voor zo'n dubbeldekker te nemen. Kun je de hele stad door touren :) x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.