Doorgaan naar hoofdcontent

Geurkaars liefdeNormaal hield ik niet van geur kaarsen. Ik kwam weleens in huizen waar te veel geuren je neus binnen drongen. Dus was mijn mening al gauw 'bij komt er geen geur kaars in" tot dat ik een aantal artikelen las op verschillende blogs. Waarbij geur kaarsen zo werden beschreven dat ik er nieuwsgierig van werd. Maar omdat sommige nogal prijzig waren. Besloot ik naar de Action te gaan...


Bij de Action aangekomen stonden de schappen vol met geur kaarsen. Van lavendel tot kaneel geur en van sjieke kaarsen tot simpele kleine. Omdat ik geen zin had in gesleep met waxinelichtje's  Besloot ik voor een vanille geur kaars te gaan die in een mooi glazen potje zat.


Toen ik thuis kwam kon ik niet wachten om hem aan te steken. Ik zag het al helemaal voor mij. Op de bank met een kopje thee en een ontspannend geur kaarsje aan. Zo gezegd, zo gedaan. De  geur van deze kaars is mild, maar toch aanwezig, daar hou ik  van! Ik ben namelijk niet van de, ik krijg een klap in mijn gezicht als ik binnenloop geur kaarsen. Maar zodra ik deze  uitblies bleef de vanillie geur licht hangen en niet te zwaar.

Ik moet zeggen. Geur kaarsen komen nu wel mijn huis in, ze zijn ontspannend en het heeft ook wel wat tijdens de herfst.


Deze geur kaars kosten nog geen twee euro, ik weet de precieze prijs niet meer. Maar ik geloof dat het 1,70 was. koopje toch? En als deze kaars op is. Dan snuffel ik verder naar een volgende heerlijk ruikend kaars. 

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Klinkt goed! Ik was gister nog in de Action en zag inderdaad ook een heel schap vol staan! Misschien volgende x toch eens meenemen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hij kost 1,09 super lekkere geur

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.