Doorgaan naar hoofdcontent

Geurkaars liefdeNormaal hield ik niet van geur kaarsen. Ik kwam weleens in huizen waar te veel geuren je neus binnen drongen. Dus was mijn mening al gauw 'bij komt er geen geur kaars in" tot dat ik een aantal artikelen las op verschillende blogs. Waarbij geur kaarsen zo werden beschreven dat ik er nieuwsgierig van werd. Maar omdat sommige nogal prijzig waren. Besloot ik naar de Action te gaan...


Bij de Action aangekomen stonden de schappen vol met geur kaarsen. Van lavendel tot kaneel geur en van sjieke kaarsen tot simpele kleine. Omdat ik geen zin had in gesleep met waxinelichtje's  Besloot ik voor een vanille geur kaars te gaan die in een mooi glazen potje zat.


Toen ik thuis kwam kon ik niet wachten om hem aan te steken. Ik zag het al helemaal voor mij. Op de bank met een kopje thee en een ontspannend geur kaarsje aan. Zo gezegd, zo gedaan. De  geur van deze kaars is mild, maar toch aanwezig, daar hou ik  van! Ik ben namelijk niet van de, ik krijg een klap in mijn gezicht als ik binnenloop geur kaarsen. Maar zodra ik deze  uitblies bleef de vanillie geur licht hangen en niet te zwaar.

Ik moet zeggen. Geur kaarsen komen nu wel mijn huis in, ze zijn ontspannend en het heeft ook wel wat tijdens de herfst.


Deze geur kaars kosten nog geen twee euro, ik weet de precieze prijs niet meer. Maar ik geloof dat het 1,70 was. koopje toch? En als deze kaars op is. Dan snuffel ik verder naar een volgende heerlijk ruikend kaars. 

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Klinkt goed! Ik was gister nog in de Action en zag inderdaad ook een heel schap vol staan! Misschien volgende x toch eens meenemen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hij kost 1,09 super lekkere geur

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn