Doorgaan naar hoofdcontent

Geurkaars liefdeNormaal hield ik niet van geur kaarsen. Ik kwam weleens in huizen waar te veel geuren je neus binnen drongen. Dus was mijn mening al gauw 'bij komt er geen geur kaars in" tot dat ik een aantal artikelen las op verschillende blogs. Waarbij geur kaarsen zo werden beschreven dat ik er nieuwsgierig van werd. Maar omdat sommige nogal prijzig waren. Besloot ik naar de Action te gaan...


Bij de Action aangekomen stonden de schappen vol met geur kaarsen. Van lavendel tot kaneel geur en van sjieke kaarsen tot simpele kleine. Omdat ik geen zin had in gesleep met waxinelichtje's  Besloot ik voor een vanille geur kaars te gaan die in een mooi glazen potje zat.


Toen ik thuis kwam kon ik niet wachten om hem aan te steken. Ik zag het al helemaal voor mij. Op de bank met een kopje thee en een ontspannend geur kaarsje aan. Zo gezegd, zo gedaan. De  geur van deze kaars is mild, maar toch aanwezig, daar hou ik  van! Ik ben namelijk niet van de, ik krijg een klap in mijn gezicht als ik binnenloop geur kaarsen. Maar zodra ik deze  uitblies bleef de vanillie geur licht hangen en niet te zwaar.

Ik moet zeggen. Geur kaarsen komen nu wel mijn huis in, ze zijn ontspannend en het heeft ook wel wat tijdens de herfst.


Deze geur kaars kosten nog geen twee euro, ik weet de precieze prijs niet meer. Maar ik geloof dat het 1,70 was. koopje toch? En als deze kaars op is. Dan snuffel ik verder naar een volgende heerlijk ruikend kaars. 

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Klinkt goed! Ik was gister nog in de Action en zag inderdaad ook een heel schap vol staan! Misschien volgende x toch eens meenemen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hij kost 1,09 super lekkere geur

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?