Doorgaan naar hoofdcontent

Geurkaars liefdeNormaal hield ik niet van geur kaarsen. Ik kwam weleens in huizen waar te veel geuren je neus binnen drongen. Dus was mijn mening al gauw 'bij komt er geen geur kaars in" tot dat ik een aantal artikelen las op verschillende blogs. Waarbij geur kaarsen zo werden beschreven dat ik er nieuwsgierig van werd. Maar omdat sommige nogal prijzig waren. Besloot ik naar de Action te gaan...


Bij de Action aangekomen stonden de schappen vol met geur kaarsen. Van lavendel tot kaneel geur en van sjieke kaarsen tot simpele kleine. Omdat ik geen zin had in gesleep met waxinelichtje's  Besloot ik voor een vanille geur kaars te gaan die in een mooi glazen potje zat.


Toen ik thuis kwam kon ik niet wachten om hem aan te steken. Ik zag het al helemaal voor mij. Op de bank met een kopje thee en een ontspannend geur kaarsje aan. Zo gezegd, zo gedaan. De  geur van deze kaars is mild, maar toch aanwezig, daar hou ik  van! Ik ben namelijk niet van de, ik krijg een klap in mijn gezicht als ik binnenloop geur kaarsen. Maar zodra ik deze  uitblies bleef de vanillie geur licht hangen en niet te zwaar.

Ik moet zeggen. Geur kaarsen komen nu wel mijn huis in, ze zijn ontspannend en het heeft ook wel wat tijdens de herfst.


Deze geur kaars kosten nog geen twee euro, ik weet de precieze prijs niet meer. Maar ik geloof dat het 1,70 was. koopje toch? En als deze kaars op is. Dan snuffel ik verder naar een volgende heerlijk ruikend kaars. 

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Klinkt goed! Ik was gister nog in de Action en zag inderdaad ook een heel schap vol staan! Misschien volgende x toch eens meenemen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hij kost 1,09 super lekkere geur

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)