Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD Forever 21


Wat is het toch leuk om aankopen te doen bij de Forever 21. Ik werd er te hebberig van. Maar Ik heb het netjes gehouden! Ik heb 1 blouse en 1 broek gekocht en dat was het. Al denk ik dat ik binnenkort maar eens ga inslaan bij de Forever 21 store. 



De broek koste maar 10,75 en hij zit echt heerlijk. Ik ga even in mijn kast kijken of ik nog meer broeken nodig heb, want anders ga ik er zeker nog een paar bestellen. Normaal is het voor mij een ramp om leuke broeken te vinden, maar deze broeken zitten perfect. 


Mijn oorbellen die ik niet erg vaak draag. Maar ik vond het deze outfit helemaal af maken. 


Forever 21: Blouse & Broek
Sieraden: Claire's & Primark

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Leuke outfit, staat je goed! Die oorbellen zijn echt heel gaaf! Misschien moet ik m'n tunnels maar weer eens laten dichtgroeien en weer aan de oorbellen gaan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan het aanraden. ;) Heb mijn tunnels ook dicht laten groeien en ik ben zoo blij dat ik weer 'noormale' oorbellen kan dragen! ^^

   Verwijderen
 2. Leuke outfit! Ik vind je ketting echt schattig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit. Het staat je leuk! :D Leuke foto's ook. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke oufit! Ik vind je ketting echt super leuk , xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice! Ik hou van Forever 21! De oorbellen vind ik ook echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.