Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD Forever 21


Wat is het toch leuk om aankopen te doen bij de Forever 21. Ik werd er te hebberig van. Maar Ik heb het netjes gehouden! Ik heb 1 blouse en 1 broek gekocht en dat was het. Al denk ik dat ik binnenkort maar eens ga inslaan bij de Forever 21 store. De broek koste maar 10,75 en hij zit echt heerlijk. Ik ga even in mijn kast kijken of ik nog meer broeken nodig heb, want anders ga ik er zeker nog een paar bestellen. Normaal is het voor mij een ramp om leuke broeken te vinden, maar deze broeken zitten perfect. 


Mijn oorbellen die ik niet erg vaak draag. Maar ik vond het deze outfit helemaal af maken. 


Forever 21: Blouse & Broek
Sieraden: Claire's & Primark

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Leuke outfit, staat je goed! Die oorbellen zijn echt heel gaaf! Misschien moet ik m'n tunnels maar weer eens laten dichtgroeien en weer aan de oorbellen gaan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan het aanraden. ;) Heb mijn tunnels ook dicht laten groeien en ik ben zoo blij dat ik weer 'noormale' oorbellen kan dragen! ^^

   Verwijderen
 2. Leuke outfit! Ik vind je ketting echt schattig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit. Het staat je leuk! :D Leuke foto's ook. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke oufit! Ik vind je ketting echt super leuk , xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice! Ik hou van Forever 21! De oorbellen vind ik ook echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

Inspiratie post Parijs

Aangezien ik over een over een paar dagen naar Parijs ga, leek het mij een goed idee om de mooiste plekken op te zoeken in Parijs en deze met jullie te delen. Zo kan ik heerlijk weg zwijmelen bij de mooiste plekken, en alvast kijken waar ik heen ga als ik op vakantie ga. Want Parijs is toch een shop wahalla en een echte mode en liefdes stad.