Doorgaan naar hoofdcontent

Movie review "The Vow"
Deze film zag ik een tijd terug samen met een vriendin. Wat een leuke veel en wat een heerlijk gezwijmel. Een echte roman! Het verhaal is gebaseerd op een waar verhaal, en dat maakt de film mooi en ontroerend. Wil je weten waar de film over gaat en wat ik er van vind? lees dan gauw verderDe film

Paige en Leo zijn gelukkig getrouwd en wonen samen. Op een dag veranderd hun leven drastisch. Ze krijgen een auto ongeluk waarbij Paige haar geheugen kwijt raakt. Ze heeft nog maar een paar vage herinneringen. Maar dat is van ver voor de rijd dat ze Leo ontmoette. Ze moet zich nu zien te redden tussen de relatie met haar ouders, de verliefdheid voor haar ex en Leo die haar man schijnt te zijn. Ondanks alles wil Leo er helemaal voor gaan zodat Paige opnieuw verliefd op hem word. 


Mijn mening

Een mooie film. Helemaal omdat ik erachter kwam dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Echt zo apart en heftig. Sommige stukken in de film zijn natuurlijk erg voorspelbaar. Zoals je vaak hebt bij romantische films. Maar er zitten veel wendingen in de film, die je niet verwacht. De acteurs kunnen zich goed inleven in de rol en er zit echt passie in. Een mooie film dus, voor een avondje met je vriend op de bank. Hou die tissues gereed. Want je zal zeker wel een traantje wegpinken. 

cijfer


wat vinden jullie van films met waar gebeurde verhalen? 

XxX AnouschAttack

Reacties

  1. Ik heb die film gezien in de bios! Echt een goede film is dat <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die lijkt me wel leuk! Ik weet alleen niet of ik hem met m'n vriend zou kunnen kijken hoor, die is niet zo van de romantische films... :P

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)