Doorgaan naar hoofdcontent

Movie review "The Vow"
Deze film zag ik een tijd terug samen met een vriendin. Wat een leuke veel en wat een heerlijk gezwijmel. Een echte roman! Het verhaal is gebaseerd op een waar verhaal, en dat maakt de film mooi en ontroerend. Wil je weten waar de film over gaat en wat ik er van vind? lees dan gauw verderDe film

Paige en Leo zijn gelukkig getrouwd en wonen samen. Op een dag veranderd hun leven drastisch. Ze krijgen een auto ongeluk waarbij Paige haar geheugen kwijt raakt. Ze heeft nog maar een paar vage herinneringen. Maar dat is van ver voor de rijd dat ze Leo ontmoette. Ze moet zich nu zien te redden tussen de relatie met haar ouders, de verliefdheid voor haar ex en Leo die haar man schijnt te zijn. Ondanks alles wil Leo er helemaal voor gaan zodat Paige opnieuw verliefd op hem word. 


Mijn mening

Een mooie film. Helemaal omdat ik erachter kwam dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Echt zo apart en heftig. Sommige stukken in de film zijn natuurlijk erg voorspelbaar. Zoals je vaak hebt bij romantische films. Maar er zitten veel wendingen in de film, die je niet verwacht. De acteurs kunnen zich goed inleven in de rol en er zit echt passie in. Een mooie film dus, voor een avondje met je vriend op de bank. Hou die tissues gereed. Want je zal zeker wel een traantje wegpinken. 

cijfer


wat vinden jullie van films met waar gebeurde verhalen? 

XxX AnouschAttack

Reacties

  1. Ik heb die film gezien in de bios! Echt een goede film is dat <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die lijkt me wel leuk! Ik weet alleen niet of ik hem met m'n vriend zou kunnen kijken hoor, die is niet zo van de romantische films... :P

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn