Doorgaan naar hoofdcontent

Lady gaga FameLiefde op het eerste gezicht was het toen ik dit geurtje in de etalage zag staan. Wat wilde ik die graag aan mijn parfum collectie toevoegen. Niet alleen de buitenkant was mooi, maar de geur...Heerlijk...


Het doosje heeft al een mooi uiterlijk, het straalt echt iets uit met die gouden randen. En dat zwart dan toch nog zo mooi kan zijn. Dat had ik niet verwacht. Vaak zie je toch wat lichtere kleuren als het om een verpakking gaat. 


Op verpakking staat:

"First of its kind, This parfume is an innovation in fluid technology 
it's black like the soul of fame, But invisible once airborne"

mooie tekst toch? De parfum is zwart, maar zodra je hem op spuit verdwijnt de kleur. Echt heel mooi en uniek! Het flesje is erg fotogeniek  dus sorry voor de overload! Maar deze moet je gewoon in je stash hebben. De geur, het uiterlijk en de kleur van het parfum. Ik dacht dat de "klauw" op het flesje van plastic zou zijn. Maar dat is niet het geval. Hij is van ander steviger materiaal gemaakt. Waardoor het gewoon goed blijft als je vaak de dop erop en eraf haalt.

Ik kocht de parfum bij de DA voor maar 22,50 normaal betaal je voor 30 ml, 30 euro. Maar hij was nu in de aanbieding, tja daardoor kon ik hem al helemaal niet laten liggen en ook al bestaat deze geur al een tijd. Ik wilde het toch met jullie delen.

Wat vinden jullie van de parfum van Lady Gaga?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Oeh ik ben wel benieuwd hoe die ruikt want hij ziet er inderdaad erg gaaf uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zwijmel...deze staat ook op mijn verlanglijstje haha

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?