Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD Blue skirt

Weer een leuke outfit video, aangezien de dagen steeds korter worden en ik in het donker thuis kom zal er vaker een video verschijnen dan een een outfit of the day foto. Benieuw naar wat ik vandaag droeg. Kijk dan snel mee.


Wat vinden jullie van de outfit?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Leuke outfit, je ketting en schoenen zijn echt heel leuk! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit, ik vind vooral dat rokje erg leuk!

    Misschien wil je een kijkje nemen op onze beginnende blog?
    www.crea4ever.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.