Doorgaan naar hoofdcontent

How to..Galaxy Nails


Een tijd geleden ging ik wat nagel looks uitproberen. Zo ook een Galaxy Nail art. Ik dacht dat het moeilijk was, maar eigenlijk valt het erg mee! Iedereen kan het. Benieuwd naar hoe ik de look maak? Lees dan snel verder..Je begint met schone nagels. Ook al heb ik ze niet gelakt. Ik zorg er altijd voor dat ik er nog even overheen ga met nagellak remover zodat ik zeker weet dat de nagel glad is. Eventueel kan je nog je nagelriemen terugduwen met een speciale tool. Vervolgens breng je een basecoat aan.

Benodigdheden:

Ik kies een aantal kleuren, maar je mag natuurlijk ook voor andere kleuren gaan.

Bascoat Max Nails (Action)
Zwarte nagellak Max Nails ( Action)
Catrice blauwe nagellak (Kruitvat)
Grijs Beauty nagellak (Primark)
Roze Beauty nagellak (Primark) 
Catrice Glitter topcoat (Kruiitvat)
nagellak remover
wattestaafje 
huis-tuin-keuken sponsje (ik heb er een klein stuk afgeknipt)


Ik heb een zwarte laag aangebracht zodat het een echte Galaxy word en de andere kleuren er lekker uit knallen. 


Met een huis-tuin-keuken spons ben ik te werk gegaan.De spons was groter. Maar ik heb er gewoon een klein stukje afgeknipt, zo kan je hem veel vaker gebruiken.  Op het puntje van de spons deed ik een klein beetje nagellak. 


Deze dipte ik vervolgens op mijn nagels. Ik ben net zo lang door gegaan totdat het "droog" werd en je het niet verder kon sponsen. 


Je kreeg dan een blauw affect op de nagels. Dat is het begin van de Galaxy look. 


Vervolgens ging ik met licht grijs er overheen, dit kan ook met wit. Helaas kreeg ik niet helemaal het effect wat ik wilde. Omdat het grijs te opvallend was. 


Omdat ik niet helemaal tevreden was over het grijs, heb ik een klein beetje blauw over het grijs gedept. Daardoor kreeg ik een mooi 3D effect. Dus uiteindelijk kwam dat nog goed. 


Vervolgens heb ik een roze/rode kleur gepakt en die her en der geponst. Je kan zelf kiezen waar je het ongeveer wil, zo heb ik stukken roze gedaan waar al blauw zat. Maar heb ik er ook voor gekozen om roze te doen op de zwarte achtergrond. 


Als laatste heb ik "sterren" toegevoegd. Ik koos voor een glitternagellak met grote en kleine glitters. Zodat ik  er meer diepte in kreeg. Je kan er ook voor kiezen om een van deze glitters te gebruiken of dat je witte stipjes zet met witte nagellak en sateprikkers. Ik koos ervoor om dat niet te doen aangezien mijn witte nagellak daar niet geschikt voor is. 


Dit is het resultaat na het stempelen. Best nog goed gelukt als zeg ik het zelf. 
Aangezien mijn vingers er best wel onder zaten door het stempelen heb ik dat weg gehaald door een wattenstaafje in nagellak remover te dopen en die over de 'foutjes' te halen. 


Het eindresultaat! Ik ben er blij mee, je bent er wel even mee bezig. Maar het is wel een makkelijke nail-art.

Hebben jullie weleens een galaxy nail-art gemaakt?

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Ik heb dit heel vaak geprobeerd, maar het resultaat is niet helemaal zoals ik het wil! Bij jou is het wel heel goed gelukt!
  xoxo Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij mij ligt er een veel te dikke laag op? Helemaal geen even effect, dit komt waarschijnlijk door mij want bij jou is het wel leuk! :)

  http://begorgeousz.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Ziet er ook heel makkelijk uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel erg leuk gedaan! ga 't snel zelf uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er leuk uit! Ik heb het zelf eigenlijk nog nooit geprobeerd, maar wil het binnenkort wel een keer gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind het zo leuk maar ik heb het nog steeds niet uitgeprobeerd haha

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)