Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD Red blazer and skinny jeans

Vandaag had ik eigelijk een post ingepland met een swatch van een NYC lakje. Helaas kan ik geen foto's meer uploaden waardoor ik de post niet kon afmaken. Want een swatch zonder foto's? Dat gaat hem niet worden. Ik doe erg mijn best om dit alsnog voor elkaar te krijgen. Om het goed te maken heb ik een video met mijn OOTD van een tijdje terug, wat ook ideaal te dragen is in de herfst. 


Wat vinden jullie van de outfit? 

Liefs anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.