Doorgaan naar hoofdcontent

NYC High Line Green swatch


NYC is een merk wat ik al heel lang wilde proberen. Toen ik een tijd geleden tijdens het shoppen een shap tegenkwam kon ik het niet laten om wat lakjes mee te nemen. Dat veranderde al helemaal toen ik zag dat ze per 2 maar 3 euro kostte. Ik hou van de kruitvat en zijn aanbiedingen.


Ik kocht twee lakjes. Namelijk 298 High Line Green en 206 East Village. Deze keer swatch ik High line Green voor jullie. De East Village heb ik ook al geprobeerd maar daar komt nog een swatch van. Maar ik kan nu al zeggen. Mijn voorkeur gaat uit naar High Line green.


Na 1 laag dekte de nagellak al goed. Wat een knalkleur! Daar hou ik van. Het kwastje heeft een smal lang formaat waardoor je elk deel van je nagel kan mee pakken. 


Zoals je ziet is er op een van mijn vingers al een chip ontstaan. Dit kwam omdat ik pas foto's heb gemaakt na   mijn werkdag. De rest van de nagellak bleef ongeveer 4 dagen goed voordat het begon met chippen. 


Zijn jullie al bekend met de lakjes van NYC?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wow, mooie kleur! Wij hebben volgens mij één lakje van dat merk.. xoxo!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het echt een hele mooie kleur!
    Supergaaf<3
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?