Doorgaan naar hoofdcontent

NYC High Line Green swatch


NYC is een merk wat ik al heel lang wilde proberen. Toen ik een tijd geleden tijdens het shoppen een shap tegenkwam kon ik het niet laten om wat lakjes mee te nemen. Dat veranderde al helemaal toen ik zag dat ze per 2 maar 3 euro kostte. Ik hou van de kruitvat en zijn aanbiedingen.


Ik kocht twee lakjes. Namelijk 298 High Line Green en 206 East Village. Deze keer swatch ik High line Green voor jullie. De East Village heb ik ook al geprobeerd maar daar komt nog een swatch van. Maar ik kan nu al zeggen. Mijn voorkeur gaat uit naar High Line green.


Na 1 laag dekte de nagellak al goed. Wat een knalkleur! Daar hou ik van. Het kwastje heeft een smal lang formaat waardoor je elk deel van je nagel kan mee pakken. 


Zoals je ziet is er op een van mijn vingers al een chip ontstaan. Dit kwam omdat ik pas foto's heb gemaakt na   mijn werkdag. De rest van de nagellak bleef ongeveer 4 dagen goed voordat het begon met chippen. 


Zijn jullie al bekend met de lakjes van NYC?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wow, mooie kleur! Wij hebben volgens mij één lakje van dat merk.. xoxo!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het echt een hele mooie kleur!
    Supergaaf<3
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.