Doorgaan naar hoofdcontent

Energie drankjes, kamer opruimen en energie te veel

Daar lig je dan naar het plafond te staren, je hele lichaam kriebelt en liefst ren je twintig keer de trap op en af. Maar dat zal ik mijn familie niet aan doen. Ik kijk naar de klok en zie dat het half 4 is, nee dat zullen ze niet waarderen.

Een aantal uur geleden kwam ik terug van een zeer gezellig feestje. Drank in overvloed maar ik ben meer van de frisdrank en cola. Op zich niks mis mee. Ik blijf graag zo lang mogelijk als dat kan en dan wil ik graag wakker blijven + dat ik can zoet hou. Tja , dan is de keuze al gauw gemaakt. Een lekker energie drankje. Nou ben ik daar best gevoelig voor, zowiezo heeft suiker al effect op mij. In energiedrank zitten ongeveer 6 suikerklontjes verwerkt. Doe dat keer vier + een aantal cola en ik kan de komende 72 wakker blijven.

Nu wil ik dus slapen en ik heb al meerdere pogingen gedaan. Zo ben ik lekker blogs gelezen, youtube filmpjes bekeken en staat mijn mobiel vol met apps die iedereen wil. Nou eigenlijk niet. Nou komt het vaak voor dat als ik alle leuke dingen heb gedaan en veel energie over heb van alles ga doen omdat ik niet stil kan liggen. Zoals mijn kamer opruimen. Alleen wil dat niet echt lukken. Niet omdat ik niet weet waar ik moet beginnen maar omdat je kamer opruimen met het licht op je mobiel niet echt goed werkt. Dan maar iets anders verzinnen. Alle apps heb ik al gedaan en blogland heb ik ook al doorgespit.

Dus daar lig ik weer in bed naar het plafond te staren en ik hoop. Dat ik over een paar uur in slaap vallen. Want klaar wakker zijn midden in de nacht? Dat is niks voor mij...


Reacties

  1. Hahah wat herkenbaar! Ik heb zelf die nacht ook wakker gelegen tot 4 uur en waarschijnlijk omdat ik daarvoor 2 blikjes energie drink ophad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk geschreven! Ik dronk vaak energiedrankjes maar ben er mee gestopt want kreeg er hartkloppingen van ineens, heel eng.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)