Doorgaan naar hoofdcontent

Energie drankjes, kamer opruimen en energie te veel

Daar lig je dan naar het plafond te staren, je hele lichaam kriebelt en liefst ren je twintig keer de trap op en af. Maar dat zal ik mijn familie niet aan doen. Ik kijk naar de klok en zie dat het half 4 is, nee dat zullen ze niet waarderen.

Een aantal uur geleden kwam ik terug van een zeer gezellig feestje. Drank in overvloed maar ik ben meer van de frisdrank en cola. Op zich niks mis mee. Ik blijf graag zo lang mogelijk als dat kan en dan wil ik graag wakker blijven + dat ik can zoet hou. Tja , dan is de keuze al gauw gemaakt. Een lekker energie drankje. Nou ben ik daar best gevoelig voor, zowiezo heeft suiker al effect op mij. In energiedrank zitten ongeveer 6 suikerklontjes verwerkt. Doe dat keer vier + een aantal cola en ik kan de komende 72 wakker blijven.

Nu wil ik dus slapen en ik heb al meerdere pogingen gedaan. Zo ben ik lekker blogs gelezen, youtube filmpjes bekeken en staat mijn mobiel vol met apps die iedereen wil. Nou eigenlijk niet. Nou komt het vaak voor dat als ik alle leuke dingen heb gedaan en veel energie over heb van alles ga doen omdat ik niet stil kan liggen. Zoals mijn kamer opruimen. Alleen wil dat niet echt lukken. Niet omdat ik niet weet waar ik moet beginnen maar omdat je kamer opruimen met het licht op je mobiel niet echt goed werkt. Dan maar iets anders verzinnen. Alle apps heb ik al gedaan en blogland heb ik ook al doorgespit.

Dus daar lig ik weer in bed naar het plafond te staren en ik hoop. Dat ik over een paar uur in slaap vallen. Want klaar wakker zijn midden in de nacht? Dat is niks voor mij...


Reacties

  1. Hahah wat herkenbaar! Ik heb zelf die nacht ook wakker gelegen tot 4 uur en waarschijnlijk omdat ik daarvoor 2 blikjes energie drink ophad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk geschreven! Ik dronk vaak energiedrankjes maar ben er mee gestopt want kreeg er hartkloppingen van ineens, heel eng.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn