Doorgaan naar hoofdcontent

Energie drankjes, kamer opruimen en energie te veel

Daar lig je dan naar het plafond te staren, je hele lichaam kriebelt en liefst ren je twintig keer de trap op en af. Maar dat zal ik mijn familie niet aan doen. Ik kijk naar de klok en zie dat het half 4 is, nee dat zullen ze niet waarderen.

Een aantal uur geleden kwam ik terug van een zeer gezellig feestje. Drank in overvloed maar ik ben meer van de frisdrank en cola. Op zich niks mis mee. Ik blijf graag zo lang mogelijk als dat kan en dan wil ik graag wakker blijven + dat ik can zoet hou. Tja , dan is de keuze al gauw gemaakt. Een lekker energie drankje. Nou ben ik daar best gevoelig voor, zowiezo heeft suiker al effect op mij. In energiedrank zitten ongeveer 6 suikerklontjes verwerkt. Doe dat keer vier + een aantal cola en ik kan de komende 72 wakker blijven.

Nu wil ik dus slapen en ik heb al meerdere pogingen gedaan. Zo ben ik lekker blogs gelezen, youtube filmpjes bekeken en staat mijn mobiel vol met apps die iedereen wil. Nou eigenlijk niet. Nou komt het vaak voor dat als ik alle leuke dingen heb gedaan en veel energie over heb van alles ga doen omdat ik niet stil kan liggen. Zoals mijn kamer opruimen. Alleen wil dat niet echt lukken. Niet omdat ik niet weet waar ik moet beginnen maar omdat je kamer opruimen met het licht op je mobiel niet echt goed werkt. Dan maar iets anders verzinnen. Alle apps heb ik al gedaan en blogland heb ik ook al doorgespit.

Dus daar lig ik weer in bed naar het plafond te staren en ik hoop. Dat ik over een paar uur in slaap vallen. Want klaar wakker zijn midden in de nacht? Dat is niks voor mij...


Reacties

  1. Hahah wat herkenbaar! Ik heb zelf die nacht ook wakker gelegen tot 4 uur en waarschijnlijk omdat ik daarvoor 2 blikjes energie drink ophad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk geschreven! Ik dronk vaak energiedrankjes maar ben er mee gestopt want kreeg er hartkloppingen van ineens, heel eng.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.