Doorgaan naar hoofdcontent

What to wear..herfst inspiratie

Als ik op straat loop kijk ik altijd om mij heen. Wat draagt iedereen, hoe zou ik het combineren en vind ik het mooi en ga zo maar door. Door al die inspiratie heb ik al veel leuke outfits kunnen samen stellen. Er zijn zelfs outfits geweest waarvan ik mijn twijfels had, maar zodra ik het aan had en meer mijn eigen draai er aan gaf vond ik het toch hardstikke mooi.
 

 
 

mutsen
 
Een warme muts is heerlijk in de herfst, want ook al is het nog geen winter. Als je 's morgens vroeg naar school gaat of je werk kan het al aardig koud zijn. En mocht je haar nog een beetje nat zijn, dan baal je al flink. Gelukkig zijn er veel mutsen te koop. Van afzakmutsen tot gewone mutsen. Van zwart tot geel en van dieren tot verschillende patronen. Mis je wat in je outfit? Dan kan een muts vaak al een leuke eye catcher zijn, om je outfit net wat extra's te geven. Ideaal voor een bad hairday toch?
 
trui
 
Een warme comfy trui, of het nou van je vriend/vriendin of van jezelf is. Het is heerlijk om in te verdwijnen maar ook leuk te combineren. Bijvoorbeeld boven een legging. Is je trui daar net iets te kort voor? Ga dan voor een leuk H&M rokje die je eronder kan dragen. Zo heb je toch je heerlijke trui aan in combinatie met een legging. Mocht je trui iets te ver omhoog kruipen, dan heb je in ieder geval een rokje eronder die alles bedekt.


 
 
 
Sjalen
 
Ze zijn er in alle kleuren en maten. Zelf ben ik weg van de circle sjaals. Lekker makkelijk om te doen, en hij waait niet in je gezicht. Het houd je nek lekker warm ( geen koude wind die daar doorheen komt) en je kan er lekker in weg duiken als je koude rillingen hebt.
 
Wat dragen jullie graag in de herfst?
 
Liefs Anouschka
 
bron foto's : lookbook.nu

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.