Doorgaan naar hoofdcontent

What to wear..herfst inspiratie

Als ik op straat loop kijk ik altijd om mij heen. Wat draagt iedereen, hoe zou ik het combineren en vind ik het mooi en ga zo maar door. Door al die inspiratie heb ik al veel leuke outfits kunnen samen stellen. Er zijn zelfs outfits geweest waarvan ik mijn twijfels had, maar zodra ik het aan had en meer mijn eigen draai er aan gaf vond ik het toch hardstikke mooi.
 

 
 

mutsen
 
Een warme muts is heerlijk in de herfst, want ook al is het nog geen winter. Als je 's morgens vroeg naar school gaat of je werk kan het al aardig koud zijn. En mocht je haar nog een beetje nat zijn, dan baal je al flink. Gelukkig zijn er veel mutsen te koop. Van afzakmutsen tot gewone mutsen. Van zwart tot geel en van dieren tot verschillende patronen. Mis je wat in je outfit? Dan kan een muts vaak al een leuke eye catcher zijn, om je outfit net wat extra's te geven. Ideaal voor een bad hairday toch?
 
trui
 
Een warme comfy trui, of het nou van je vriend/vriendin of van jezelf is. Het is heerlijk om in te verdwijnen maar ook leuk te combineren. Bijvoorbeeld boven een legging. Is je trui daar net iets te kort voor? Ga dan voor een leuk H&M rokje die je eronder kan dragen. Zo heb je toch je heerlijke trui aan in combinatie met een legging. Mocht je trui iets te ver omhoog kruipen, dan heb je in ieder geval een rokje eronder die alles bedekt.


 
 
 
Sjalen
 
Ze zijn er in alle kleuren en maten. Zelf ben ik weg van de circle sjaals. Lekker makkelijk om te doen, en hij waait niet in je gezicht. Het houd je nek lekker warm ( geen koude wind die daar doorheen komt) en je kan er lekker in weg duiken als je koude rillingen hebt.
 
Wat dragen jullie graag in de herfst?
 
Liefs Anouschka
 
bron foto's : lookbook.nu

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn