Doorgaan naar hoofdcontent

Wat te doen in de herfst..Mijn favoriete apps


Zoals jullie weten ben ik snel verveeld, en niet een klein beetje. Ik denk dat ik een concentratieboog heb van 10 seconden. Niet echt handig als overal waar je heen gaat, gebruik moet maken van het openbaar vervoer. Gelukkig kwam er op een dag.. de smartfone uit. Ideaal! Ik download vaak apps, verwijder ze weer en ben altijd op zoek naar nieuwe. Benieuwd welke apps ik heb? Bekijk dan het filmpje!

De apps die aan bod komen:

Woordzoeker
365 what to wear 
52 days left
Remember the milk
Pou
Pinterest
Instagram (anouschattack)
Dream high
Logo Quiz game
Pet dash

Weten jullie nog apps die ik echt een keer moet uitproberen?

Liefs Anouschka
Reacties

  1. Leuke apps zeg! Ik zit al lang te wachten op Pou voor de iPhone, want helaas is hij daar nog niet voor :( Instagram & What To Wear blijven natuurlijk ook geweldig! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke apps! Ik ben net zoals Luna ook nog aan het wachten voordat Pou eindelijk ook voor Apple is :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)