Doorgaan naar hoofdcontent

beautyboek "Making faces"


Mijn stash van beautyboeken word steeds groter. Zo zijn er al een aantal voorbij gekomen op mijn blog. Maar natuurlijk is het leuk om steeds meer boeken te kopen, en dat heb ik gedaan! Zo is er nu een wel heel mooi boek aan mijn stash toegevoegd. Die leuk is voor elke beauty liefhebber. 


Ik was al een tijd opzoek naar het boek, omdat ik er al veel goede dingen over had gehoord. Doordat het boek al meer dan 10 jaar oud is, was het bij geen enkele boekenwinkel mee te krijgen. Zelfs op e-bay was hij niet te krijgen en was hij er wel, dan verzonden ze niet naar Nederland. 


Daarom besloot ik een paar maanden geleden een advertentie te plaatsen op Markplaats, met de vraag of iemand het boek had. Na maanden wachten dacht ik dat niemand meer zou reageren. Tot ik op een dag een mailtje vond in mijn mailbox. Een vrouw had hem bij haar thuis in de kast staan en deed er niks mee en wilde hem graag aan mij verkopen. Zo gezegd zo gedaan. En na een paar weken lag het boek op de mat; Making faces.


Het boek is fijn te begrijpen ondanks dat het engels is. De stapjes zijn kort maar krachtig uitgelegd. De verhalen zijn wel wat lastiger te begrijpen als Engels niet je sterkste punt is. Maar ik heb er een transelate machine voor gebruikt en dan ging het prima! 


Alle delen van je gezicht komen aan bod. Je lippen, ogen en je huid. Zo staat er ook in stapjes uitgelegd hoe je foundation het beste kan aanbrengen/gebruiken. En ook al gebruik ik geen foundation. Ik moet zeggen dat het voorbeeld wel heel fijn was. 

Ook het stuk de mond was interresant. Wat voor mond heb je? en wat gebeurd er als je lipstick op verschillende manieren aanbrengt? Door het op verschillende manieren aan te brengen krijg je verschillende soorten vormen van lippen.


Vroeger had ik geen idee hoe ik het beste eyeliner en oogpotlood kon aanbrengen, nu ken ik heel wat trucjes  Maar ik had gewild dat ik dit boek eerder had. Dat had een hoop pijn en gedoe gescheeld.


En om het af te maken, de ideale wimper verzorging!


Dus ben je een grote of beginnende make-up Goeroe. Dan hoort deze absoluut in je kast thuis. Ik ben er in ieder geval super blij mee!

Liefs anouschka 

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..