Doorgaan naar hoofdcontent

beautyboek "Making faces"


Mijn stash van beautyboeken word steeds groter. Zo zijn er al een aantal voorbij gekomen op mijn blog. Maar natuurlijk is het leuk om steeds meer boeken te kopen, en dat heb ik gedaan! Zo is er nu een wel heel mooi boek aan mijn stash toegevoegd. Die leuk is voor elke beauty liefhebber. 


Ik was al een tijd opzoek naar het boek, omdat ik er al veel goede dingen over had gehoord. Doordat het boek al meer dan 10 jaar oud is, was het bij geen enkele boekenwinkel mee te krijgen. Zelfs op e-bay was hij niet te krijgen en was hij er wel, dan verzonden ze niet naar Nederland. 


Daarom besloot ik een paar maanden geleden een advertentie te plaatsen op Markplaats, met de vraag of iemand het boek had. Na maanden wachten dacht ik dat niemand meer zou reageren. Tot ik op een dag een mailtje vond in mijn mailbox. Een vrouw had hem bij haar thuis in de kast staan en deed er niks mee en wilde hem graag aan mij verkopen. Zo gezegd zo gedaan. En na een paar weken lag het boek op de mat; Making faces.


Het boek is fijn te begrijpen ondanks dat het engels is. De stapjes zijn kort maar krachtig uitgelegd. De verhalen zijn wel wat lastiger te begrijpen als Engels niet je sterkste punt is. Maar ik heb er een transelate machine voor gebruikt en dan ging het prima! 


Alle delen van je gezicht komen aan bod. Je lippen, ogen en je huid. Zo staat er ook in stapjes uitgelegd hoe je foundation het beste kan aanbrengen/gebruiken. En ook al gebruik ik geen foundation. Ik moet zeggen dat het voorbeeld wel heel fijn was. 

Ook het stuk de mond was interresant. Wat voor mond heb je? en wat gebeurd er als je lipstick op verschillende manieren aanbrengt? Door het op verschillende manieren aan te brengen krijg je verschillende soorten vormen van lippen.


Vroeger had ik geen idee hoe ik het beste eyeliner en oogpotlood kon aanbrengen, nu ken ik heel wat trucjes  Maar ik had gewild dat ik dit boek eerder had. Dat had een hoop pijn en gedoe gescheeld.


En om het af te maken, de ideale wimper verzorging!


Dus ben je een grote of beginnende make-up Goeroe. Dan hoort deze absoluut in je kast thuis. Ik ben er in ieder geval super blij mee!

Liefs anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)