Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD black and white
Ik was al een tijd opzoek naar een goed statief. Elke keer als ik er een vond, kon die niet hoog genoeg. Dus ik baalde enorm. Elke keer als ik namelijk een OOTD wil doen, moest ik iemand vragen om foto's te maken. Niet altijd even handig. Tot mijn moeder met iets kwam, mijn vader had nog een statief liggen die hij nooit gebruikt. Dus kon ik die mooi in beslag nemen. 


Vandaag was het goed weer om foto's te maken. Dus ben ik gelijk aan de slag gegaan. Helaas gaat dat nog niet super goed omdat ik niet alle foto's scherp kreeg. Dus dat word nog even spelen met de camera. maar ik zeg maar zo; "Oefening baart kunst!"


Dit is bijna mijn hele outfit. Zoals je kan zien is de foto niet perfect scherp. Dus daar moet ik nog wat op verzinnen. Het shirtje wat ik draag heb ik van een hele goede vriendin gekregen. En deze kon ik mooi combineren met mijn nieuwe skinny jeans van de Forever 21. Ik hou van de broeken daar, Omdat het een van de weinige broeken zijn die ik altijd goed pas.


Deze schoenen hebben een jaar in de kast gelegen. Daarvoor droeg ik ze erg vaak. Alleen kreeg ik vaak een "worstenbeen" effect, waar ik absoluut geen zin in had. Maar daar heb ik wat op bedacht. Doordat ik de veters maar strik tot aan de gesp, staan ze mooi open en sluiten ze niet aan. Zo staat het toch net even wat vlotter.


Aan mijn arm een armcandy. Van heel wat armbandjes. Eigenlijk zou de roze met paarse armband passen bij mijn haarband. Maar die heb ik uiteindelijk uit gedaan, omdat mijn haar niet wil zitten. Omdat ik erg van armcandy hou. Besloot ik mijn armband om te houden.


Als laatste mijn oorbellen. Het zijn "fake plugs" omdat ik ook graag gewone oorbellen draag. Daarnaast een simpele oorbel omdat het anders te druk werd.

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn