Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD black and white
Ik was al een tijd opzoek naar een goed statief. Elke keer als ik er een vond, kon die niet hoog genoeg. Dus ik baalde enorm. Elke keer als ik namelijk een OOTD wil doen, moest ik iemand vragen om foto's te maken. Niet altijd even handig. Tot mijn moeder met iets kwam, mijn vader had nog een statief liggen die hij nooit gebruikt. Dus kon ik die mooi in beslag nemen. 


Vandaag was het goed weer om foto's te maken. Dus ben ik gelijk aan de slag gegaan. Helaas gaat dat nog niet super goed omdat ik niet alle foto's scherp kreeg. Dus dat word nog even spelen met de camera. maar ik zeg maar zo; "Oefening baart kunst!"


Dit is bijna mijn hele outfit. Zoals je kan zien is de foto niet perfect scherp. Dus daar moet ik nog wat op verzinnen. Het shirtje wat ik draag heb ik van een hele goede vriendin gekregen. En deze kon ik mooi combineren met mijn nieuwe skinny jeans van de Forever 21. Ik hou van de broeken daar, Omdat het een van de weinige broeken zijn die ik altijd goed pas.


Deze schoenen hebben een jaar in de kast gelegen. Daarvoor droeg ik ze erg vaak. Alleen kreeg ik vaak een "worstenbeen" effect, waar ik absoluut geen zin in had. Maar daar heb ik wat op bedacht. Doordat ik de veters maar strik tot aan de gesp, staan ze mooi open en sluiten ze niet aan. Zo staat het toch net even wat vlotter.


Aan mijn arm een armcandy. Van heel wat armbandjes. Eigenlijk zou de roze met paarse armband passen bij mijn haarband. Maar die heb ik uiteindelijk uit gedaan, omdat mijn haar niet wil zitten. Omdat ik erg van armcandy hou. Besloot ik mijn armband om te houden.


Als laatste mijn oorbellen. Het zijn "fake plugs" omdat ik ook graag gewone oorbellen draag. Daarnaast een simpele oorbel omdat het anders te druk werd.

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)