Doorgaan naar hoofdcontent

Never say goodbye to..old memories

Van de week was ik mijn kast aan het opruimen. Ik kwam een t-shirt tegen die ik helaas echt niet meer pas. Maar ik kan er geen afscheid van nemen, want ik heb er zulke mooie herinneringen aan. Toen bedacht ik mij, dat er meer dingen zijn die mooie herinneren naar boven brengen en waar ik geen afscheid van kan nemen. Dus daarom deze post. Om een kijkje te geven naar de dingen waar ik geen afscheid van kan nemen.Aangenaam dit is Puck! Puck kwam in mijn leven omdat mijn lievelings knuffel was verdwenen, tot op de dag van vandaag is er geen spoor meer van terug gevonden. En ik, als konijnenlief hebber wilde graag een nieuw maatje die mij 's nachts warm hield. Dus zo gezegd zo gedaan. Al het zakgeld wat ik daarna kreeg heb ik opgespaard zodat ik deze schattige knuffel kon kopen. De naam was niet erg orgineel, er hing namenlijk een kaartje aan zijn oor met de naam "Puck" maar dat vond ik wel bij hem passen. Nog steeds heeft die een plekje op mijn slaapkamer. Omdat ik er mooie herinneringen aan heb, en deze knuffel. Die gaat nooit meer weg. 


Dit is het t-shirt waar ik het over heb. Ja, tokio hotel! Ik was fan in hart en nieren. En ik moet zeggen ik houd nog steeds van de muziek, ook al is het een lange tijd terug. Dit t-shirt had ik gekocht toen ik samen met een vriendin naar Tokio hotel ging. We stonden 6 uur lang in de rij, maar ik heb daar leuke mensen ontmoet. Maar het was het wachten waard! Het was een geweldig concert en we hebben genoten. De volgende dag hadden we overal spierpijn. Maar ik zal die dag nooit meer vergeten! 


Vroeger ben ik een aantal keer aan mijn neus/keel amandelen geopereerd. Ja, die kunnen weer terug komen. Toen ik voor de zoveelste keer in het ziekenhuis lag namen mijn ouders dit boek voor mij mee. Het gaat over een konijn die zijn baasje kwijt raakt, en word gered door echte konijn. Een leuk verhaal en ik fantaseerde er altijd op los. Ik hoopte dat als ik ooit mijn knuffel zou verliezen. Dat er konijnen waren die ook mijn knuffel zouden maken en terug brengen. Tja. als je jong bent dan kan alles. 


Mijn aller eerste Vans. Ik heb ze alweer een aantal jaar. Ik wilde ze al zo lang, en ik wilde ze halen op een bepaalde plek, namenlijk Amsterdam. Helaas wist ik niet dat de Vanz winkel zwaar uit het centrum lag. Dus heb ik met mijn ouders uren door de stromende regen gelopen. We waren door weekt, en daar waren mijn ouders niet zo blij mij. Bij deze "sorry paps en mams" Maar ik had het er voor over. Want deze schoenen, die brachten mij overal. 


Wie kent deze nog? De gamboy advance, het spelletje die nog in zwart wit was maar toen helemaal populair. Ik wilde hem graag voor mijn verjaardag, maar dat was natuurlijk veel te duur. Dus maanden heb ik mijn geld apart gelegd, en kon ik deze game boy kopen. Laatst toen ik hem weer tegen kwam heb ik weer wat spelletjes gedaan. Geweldig en wat een jeugdsentiment. Maar ik ben er weg van!

Hebben jullie spullen waar jullie geen afscheid van kunnen nemen en die leuke herinneringen naar boven brengen?

Liefs Anouschka Reacties

 1. Leuk artikel :)
  Tokio hotel, zeer herkenbaar haha
  Ik had precies hetzelfde shirt, alleen heb hem pas weg gedaan..
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan geen afscheid nemen van mijn knuffels, sterker nog, ik spaar ze hahaha XD en daarnaast verzamelde ik vroeger dingen van k3 en diddle,, kan ik ook niet weg doen haha :D

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?