Doorgaan naar hoofdcontent

Never say goodbye to..old memories

Van de week was ik mijn kast aan het opruimen. Ik kwam een t-shirt tegen die ik helaas echt niet meer pas. Maar ik kan er geen afscheid van nemen, want ik heb er zulke mooie herinneringen aan. Toen bedacht ik mij, dat er meer dingen zijn die mooie herinneren naar boven brengen en waar ik geen afscheid van kan nemen. Dus daarom deze post. Om een kijkje te geven naar de dingen waar ik geen afscheid van kan nemen.Aangenaam dit is Puck! Puck kwam in mijn leven omdat mijn lievelings knuffel was verdwenen, tot op de dag van vandaag is er geen spoor meer van terug gevonden. En ik, als konijnenlief hebber wilde graag een nieuw maatje die mij 's nachts warm hield. Dus zo gezegd zo gedaan. Al het zakgeld wat ik daarna kreeg heb ik opgespaard zodat ik deze schattige knuffel kon kopen. De naam was niet erg orgineel, er hing namenlijk een kaartje aan zijn oor met de naam "Puck" maar dat vond ik wel bij hem passen. Nog steeds heeft die een plekje op mijn slaapkamer. Omdat ik er mooie herinneringen aan heb, en deze knuffel. Die gaat nooit meer weg. 


Dit is het t-shirt waar ik het over heb. Ja, tokio hotel! Ik was fan in hart en nieren. En ik moet zeggen ik houd nog steeds van de muziek, ook al is het een lange tijd terug. Dit t-shirt had ik gekocht toen ik samen met een vriendin naar Tokio hotel ging. We stonden 6 uur lang in de rij, maar ik heb daar leuke mensen ontmoet. Maar het was het wachten waard! Het was een geweldig concert en we hebben genoten. De volgende dag hadden we overal spierpijn. Maar ik zal die dag nooit meer vergeten! 


Vroeger ben ik een aantal keer aan mijn neus/keel amandelen geopereerd. Ja, die kunnen weer terug komen. Toen ik voor de zoveelste keer in het ziekenhuis lag namen mijn ouders dit boek voor mij mee. Het gaat over een konijn die zijn baasje kwijt raakt, en word gered door echte konijn. Een leuk verhaal en ik fantaseerde er altijd op los. Ik hoopte dat als ik ooit mijn knuffel zou verliezen. Dat er konijnen waren die ook mijn knuffel zouden maken en terug brengen. Tja. als je jong bent dan kan alles. 


Mijn aller eerste Vans. Ik heb ze alweer een aantal jaar. Ik wilde ze al zo lang, en ik wilde ze halen op een bepaalde plek, namenlijk Amsterdam. Helaas wist ik niet dat de Vanz winkel zwaar uit het centrum lag. Dus heb ik met mijn ouders uren door de stromende regen gelopen. We waren door weekt, en daar waren mijn ouders niet zo blij mij. Bij deze "sorry paps en mams" Maar ik had het er voor over. Want deze schoenen, die brachten mij overal. 


Wie kent deze nog? De gamboy advance, het spelletje die nog in zwart wit was maar toen helemaal populair. Ik wilde hem graag voor mijn verjaardag, maar dat was natuurlijk veel te duur. Dus maanden heb ik mijn geld apart gelegd, en kon ik deze game boy kopen. Laatst toen ik hem weer tegen kwam heb ik weer wat spelletjes gedaan. Geweldig en wat een jeugdsentiment. Maar ik ben er weg van!

Hebben jullie spullen waar jullie geen afscheid van kunnen nemen en die leuke herinneringen naar boven brengen?

Liefs Anouschka Reacties

 1. wat een leuk artikel!
  xoxo Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel :)
  Tokio hotel, zeer herkenbaar haha
  Ik had precies hetzelfde shirt, alleen heb hem pas weg gedaan..
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan geen afscheid nemen van mijn knuffels, sterker nog, ik spaar ze hahaha XD en daarnaast verzamelde ik vroeger dingen van k3 en diddle,, kan ik ook niet weg doen haha :D

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn