Doorgaan naar hoofdcontent

It's a man's world || Wat moet ik aan?


Uploaded with ImageShack.us

" Zucht, pffff, tsss, zucht" (Kastdeurtje open, ander deurtje open, laatje open en dicht, allebei de deurtjes dicht)

Met dit geluid word ik bijna elke dag wakker. Het schijnt namelijk dagelijks een enorme tour te zijn  voor vrouwen om te bedenken wat ze die dag aan moeten trekken. Er moet namelijk rekenening gehouden worden met wat er die dag gedaan moet worden, wie de kleding allemaal gaat zien, wat voor weer het word of kan gaan worden, welke schoenen erbij passen en of deze schoenen dan wel tegen het al dan niet voorspelde weer kunnen. Voor mij en veel mannen met mij is deze lijst een stuk korter, namelijk of de outfit van de dag ervoor nog niet stinkt, en zo ja, wat er vooraan in de kast ligt. De haren nog even vakkundig door de war gooien met wat gel, et voila, deze jongen kan er weer een dag tegenaan.

Nu heeft mijn vriendin op veel dagen geen inspiratie en/of energie om het dilemma "wat moet ik vandaag aan" zelf op te lossen, zodat ik erbij word betrokken. in het begin van onze relatie wist ik hier niet zo goed mee om te gaan, (Stel je voor dat je een outfit voorstelt die zij helemaal niets vind, wat zegt dat over hoe goed ik haar ken?) maar de laatste tijd denk ik er steeds beter in te worden.
Het enige probleem is dat het vaak op momenten komt dat ik er echt geen energie voor heb ('s Ochtends) of dat we op het punt staan om weg te gaan.


Uploaded with ImageShack.us

Laatst had ze echter de perfecte oplossing gevonden; de " what to wear" app van Sanoma.
een app op haar telefoon die aan de hand van het weer van de volgende dag (YES! UITSLAPEN!) een complete outfit voorstelt, inclusief nagellak, tasjes, oorbelletjes en andere frutseltjes waar jullie allemaal zo dol op zijn. ik blij, zij blij.

Tot voorkort, toen de app het een dagje niet deed. paniek alom, en juist toen ik uit kon slapen na een lange week om kwart voor vijf 's ochtends opstaan. Want mevrouw kon toch echt niet zelf bedenken wat ze aan moest, en mijn idee ( dat leuke korte rokje met dat stoere leren jasje) was veel te koud en totaal ongepast voor een bezoekje bij haar oma.

Dus bij deze een briefje voor de uitgevers van de app:

Beste mensen van de What to wear app,
bij deze wil ik jullie hartelijk bedanken voor het ontwerpen van de app, ik ben echt een groot fan van jullie! ik wil jullie dan ook hartelijk bedanken voor alle uren extra slaap en alle keren dat ik op tijd ben gekomen, dankzij jullie app. Ik weet dat de app die jullie hebben ontworpen gratis is, maar bij deze als extra dank sluit ik in deze envelop tien euro in.
zorgen jullie dan dat hij het NOOOOOOIT meer laat afweten?
dank jullie wel,

groetjes,

Tom

Reacties

 1. HAHA, dit is echt heel leuk geschreven :). Meestal bedenk ik de nacht van te voren wat ik ga aantrekken :').

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke colum! heel herkenbaar, ik bedenk ook pas dezelfde ochtend wat ik aan ga trekken ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihih, leuk geschreven. Ik heb de app ook hij is heel leuk!=D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha , erg leuk geschreven inderdaad. En ik denk dat mijn vriend hetzelfde zou doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whaha leuk geschreven! Zo herkenbaar, ik weet ook nooit wat ik aanmoet trekken (ookal beslis ik het wel zelf hih)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk geschreven!! Ik heb dat probleem elke dag..
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk geschreven en super herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha leuk! Ik heb je genomineerd voor de Versatile Blogger Award, kijk even op mijn blog voor meer info! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.