Doorgaan naar hoofdcontent

Winkel in en winkel uit voor de perfecte schoenen.Na jarenlange trouwe dienst van mijn Lieve Vans moet ik er nu echt afscheid van nemen. Ja echt! En eigenlijk wil ik dat niet. Maar ze vallen bijna uit elkaar en bieden alles behalve steun. Ze zijn zwaar versleten en kunnen gewoon echt niet meer, ook als ik ze maar een paar uur droeg gingen mijn voeten zeer doen en mijn knieĆ«n ook. En als ik dan s'avonds in mijn bed lag wist ik stiekem wel dat ik ze beter weg kon doen.


Gisteren besloot ik met mijn vriend de stad in te gaan. De jacht naar nieuwe schoenen, al wist ik in mijn achterhoofd dat geen enkele schoen mijn lieve oude Vans zou kunnen vervangen, maar goed. Een poging wagen kon geen kwaad. Dus daar ging ik, op zoek naar nieuwe schoenen.

We gingen honderden winkels in, en ik ben best moeilijk met schoenen. Ze moeten er namenlijk uit knallen, en dat hoeft niet met kleuren te zijn. Maar als ik naar de wand kijk en ze springen in het oog, dan hebben ze een kans dat ik ze ook ga passen. Ik heb een aantal schoenen gepast. Tot ik hele mooie Addidas schoenen vond. Donkerblauw en met een subtiele bewerking er tussen. Geen standaard model maar toch anders. Daar hou ik van! Maar alsnog wilde ik ze niet halen. Stel je voor dat je een winkel verder je droompaar tegen komt?


Dus op naar alle andere winkels. Maar waar ik ook heen ging, het droompaar van Addidas bleef in mijn hoofd hangen. Ik moest en zou ze kopen! Maar eerst nog even passen, en daar ging het mis, mijn O' zo fijne smalle voeten gingen alle kanten op in de schoenen. En zelfs met zooltjes zou het niet goed komen. Dus met een knoop in mijn maag gaf ik ze terug aan de verkoper. Wetend dat iemand anders er straks mee loopt. 

Op naar de laatste winkel, hopend dat ik daar iets zou vinden.. Mijn vriend wees op zwarte sneakers met een Aztec print. Best gaaf! Maar ik zag ook nog blauwe Addidas schoenen. Dan maar allebei passen. En dat was dom, want nu kon ik helemaal  niet meer kiezen. Ik ben maar de winkel uitgelopen. In  mijn hoofd bedacht ik allemaal outfits met de schoenen. En wie was de winnaar? De zwarte schoenen met Aztec print. 


Daar zijn ze dan, mijn nieuwe schoenen. Ze zitten heerlijk en ik kan er de hele dag op lopen. Kunnen ze mijn vertrouwde Vans vervangen? Nee, dat niet. Maar ze zitten heerlijk en zijn uniek, dus ze komen zeker in de buurt. 

Van welke schoenen kunnen jullie geen afscheid nemen?

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Ik kan geen afscheid nemen van mijn laarzen maar gelukkig hoeft dat voorlopig ook niet.

  Tevens kan ik nog geen afscheid nemen van mijn 2 paar zomer schoentjes van Van Bommel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke schoenen! Ik heb ook vans, geweldige schoenen! :) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke schoenen heb je gekocht! Ik heb totaal geen moeite om afscheid te nemen van mijn schoenen, als er weer leuke nieuwe in de plek komen is alles goed. Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke schoenen!
  Nathalie
  Misschien wil je meedoen met onze giveaway?
  http://www.curlsandbags.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke schoenen! Ik heb zelf vorig jaar een paar schoenen gehad waar ik echt geen afscheid van kon nemen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?