Doorgaan naar hoofdcontent

Als alle dromen uit zouden komen..Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.


Soms komen je dromen niet uit, waar je al heel lang voor bezig bent. En dan vraag je je af "wat als?" en dat is iets wat ik mij ook af vraag. Wat als ik nog op school had gezeten? was ik dan gelukkig, zou het mij lukken? Ik weet het niet. Soms denk ik dat het zo had moeten zijn. Ik bedoel wat zou er gebeuren als iedereen die aan school begint het ook red? en niet (verplicht)zou hoeven stoppen? zouden er dan meer dan 1000 man ieder jaar staan zwaaien met hun diploma. En hoe vind je dan werk? Misschien ben je dan al blij als je tussen de 500 sollicitanten zit, want is dan best weinig. Tja, als alles zou gaan zoals je wilt. Zou je dan sterker worden?


Een ding weet ik zeker ik vind het jammer dat ik mijn droom niet waar heb kunnen maken, en ik heb meer dan bewondering voor mijn lieve klasgenoten die het wel hebben gered of verder zijn gegaan op een andere school. Want dat is pas doorzetten!

Ik weet niet of ik een doorzetter ben, er werd van mij gezegd dat ik nooit vmbo zou aan kunnen en uiteindelijk kwam ik steeds hoger en zat ik zelf op het mbo.Gek hoe dingen eigenlijk gaan, het loopt nooit zoals je verwacht. Misschien zou het dan zelfs saai worden. Wat ik hoop is dat ik andere dromen kan waarmaken, die misschien niks met het werkveld te maken hebben. Maar waar ik toch mijn uiterste best voor zal moeten doen. Zo heb ik weer een nieuw doel, en hoop ik dat ik het deze keer wel red. Ook al is het met een slag en stoot, ik kan dan zeggen. "ik ben er voor gegaan en het is mij gelukt!"


Ik vroeg mij af, hebben jullie weleens dromen gehad die jullie niet hebben kunnen waarmaken of hebben moeten aanpassen? hoe gaan jullie daar mee om? Want misschien kan ik jullie tips goed gebruiken.

Liefs 


Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)