Doorgaan naar hoofdcontent

Swatch Sally Hansen "sweetie pie"

 
Zoals jullie misschien wel weten won ik een tijdje terug een beautybox , waar o.a leuke nagellakjes in zaten van Sally Hansen. Aangezien ik ze wilde swatchen. Zien jullie hier de eerste Swatch. benieuwd? Lees dan snel verder.
 
 
Deze keer testte ik de Sweetie Pie, een mooi en zacht kleurtje. Ideaal voor een rustige look. Die ook nog eens leuk matcht bij verchillende sieraden die ik draag. De lak dekt goed in twee laagjes. Wat ik fijn vind aan de lag is dat de  nagellak gelijk verzorgend is en niet chipt.
 
 
Dit is de swatch van Sweetie Pie, mooie kleur toch? Ik vind het vooral fijn dat de nagellak niet snel chipt. Want als dat gebeurd bij een nagellak heb ik het al gauw gezien. Helemaal omdat ik soms uren kan bezig zijn een mooie nail-art. Als nagellak dan snel chipt, dan vind ik dat zonde van mijn werk.
 
Over deze nagellak ben ik zeer tevreden, een rustig kleurtje voor bijvoorbeeld een dag werken of als je avondje uit gaat.
 
Wat vinden jullie van de nagellak?
 
Liefs Anouschka


Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.