Doorgaan naar hoofdcontent

Swatch Sally Hansen "sweetie pie"

 
Zoals jullie misschien wel weten won ik een tijdje terug een beautybox , waar o.a leuke nagellakjes in zaten van Sally Hansen. Aangezien ik ze wilde swatchen. Zien jullie hier de eerste Swatch. benieuwd? Lees dan snel verder.
 
 
Deze keer testte ik de Sweetie Pie, een mooi en zacht kleurtje. Ideaal voor een rustige look. Die ook nog eens leuk matcht bij verchillende sieraden die ik draag. De lak dekt goed in twee laagjes. Wat ik fijn vind aan de lag is dat de  nagellak gelijk verzorgend is en niet chipt.
 
 
Dit is de swatch van Sweetie Pie, mooie kleur toch? Ik vind het vooral fijn dat de nagellak niet snel chipt. Want als dat gebeurd bij een nagellak heb ik het al gauw gezien. Helemaal omdat ik soms uren kan bezig zijn een mooie nail-art. Als nagellak dan snel chipt, dan vind ik dat zonde van mijn werk.
 
Over deze nagellak ben ik zeer tevreden, een rustig kleurtje voor bijvoorbeeld een dag werken of als je avondje uit gaat.
 
Wat vinden jullie van de nagellak?
 
Liefs Anouschka


Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?