Doorgaan naar hoofdcontent

Swatch Sally Hansen "sweetie pie"

 
Zoals jullie misschien wel weten won ik een tijdje terug een beautybox , waar o.a leuke nagellakjes in zaten van Sally Hansen. Aangezien ik ze wilde swatchen. Zien jullie hier de eerste Swatch. benieuwd? Lees dan snel verder.
 
 
Deze keer testte ik de Sweetie Pie, een mooi en zacht kleurtje. Ideaal voor een rustige look. Die ook nog eens leuk matcht bij verchillende sieraden die ik draag. De lak dekt goed in twee laagjes. Wat ik fijn vind aan de lag is dat de  nagellak gelijk verzorgend is en niet chipt.
 
 
Dit is de swatch van Sweetie Pie, mooie kleur toch? Ik vind het vooral fijn dat de nagellak niet snel chipt. Want als dat gebeurd bij een nagellak heb ik het al gauw gezien. Helemaal omdat ik soms uren kan bezig zijn een mooie nail-art. Als nagellak dan snel chipt, dan vind ik dat zonde van mijn werk.
 
Over deze nagellak ben ik zeer tevreden, een rustig kleurtje voor bijvoorbeeld een dag werken of als je avondje uit gaat.
 
Wat vinden jullie van de nagellak?
 
Liefs Anouschka


Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)