Doorgaan naar hoofdcontent

Question of the day 2


Het leek mij leuk om ook jullie mening te horen over verschillende dingen. En waar kan dat beter dan in deze rubriek? Zo noem je dat toch? Aangezien ik het vaker terug wil laten komen  heb ik het "Question of the day" genoemd. Aangezien ik namelijk om de dag post wil ik mijn artikelen gevarieerd houden. Als ik dan een vaste dag heb komt deze rubriek voor mijn idee iets te vaak terug. Dus daarom "Question of the day" gewoon wanneer er mij iets leukst te binnen schiet. zijn jullie benieuwd? lees dan snel verder en geef je mening!


Ik hou van online shoppen. Tot voor kort deed ik dat op de site van hm.com. Maar sinds ik bij de forever 21 in BelgiĆ« ben geweest ben ik niet meer weg te slaan bij de webshop van de forever 21. Al ben ik altijd een chaoot als het op shoppen online aankomt. Ik pleur alles in mijn mandje wat ik leuk vind, of waarvan ik bang ben dat ik het later niet meer terug kan vinden. Met als resultaat, honderden euro's aan aankopen. Dat is natuurlijk te veel, dus moet ik een paar dingen van mijn lijstje schappen. Niet handig voor een ik-kan-nooit-kiezen meisje. 

Vandaag heb ik besloten dan ook echt een bestelling te plaatsen, en niet alleen maar te dromen en niks kopen. Het zal wel even duren (wellicht een paar uur) En vanavond na mijn werk nog een paar uur. Maar ik heb het er voor over, want forever 21 heeft de mooiste dingetjes. 

Ik kan dus wel zeggen dat ik het de mooiste webshop vind, misschien wel te mooi en te leuk. Want mijn salaris is er minder blij mee. Maar nu vroeg ik mij af:

Wat is jullie favorieten webshop?

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)