Doorgaan naar hoofdcontent

In the spotlight "Luna's lovely world, Fashiontigerr en Memyselfnails "


Een paar weken geleden konden jullie je blog spammen. Ik zou of een interview met jullie houden of een stukje over jullie blog typen. Ik heb voor het laatste gekozen. Zodat ik mijn kijk op de blogs kan laten zien. En jullie misschien een kijk kan geven op een aantal leuke blogs!Dit blog is van Luna. Luna is slechts 12 jaar oud, maar kan super goed schrijven! Ik volg haar blog al erg lang, en eerst wist ik echt niet dat ze 12 was. Ze schrijft op een leuke manier en haar post zijn erg afwisselt  Zo schrijft ze over haar leven op de middelbare school, geeft ze een kijkje in haar leven door Instagram en zul je haar vaak met gelakte nagels zien. Een breed blog, die een leuke kijk geeft op het gebied van Music, life en Fashion. Een echte aanrader. Want zo zie je maar weer, je bent nooit te jong om te bloggen!Dit blog volg ik net een paar maanden. Fashiontigerr schrijft over alles wat haar inspireert, Zo komen er outfit post voorbij. Maar ook review's van bijvoorbeeld nagellak. Ideaal als je aankopen wil doen en je af vraagt of het product geschikt is. Ik ben vooral weg van haar outfits. Maar dit komt denk ik ook omdat ik van dezelfde stijl hou die zij ook draagt. Er staat ook een leuke DIY op haar blog van Macrame armbandjes. Deze heb ik gemaakt met de leerlingen op mijn werk. Zij waren er helemaal weg van! En ik moet toegeven, zij zijn niet de enige. Want ik ben er ook al bijhoorlijk aan verslaafd,Dit blog volg ik nog niet zo heel lang. Ik kwam er een keer via via op en de mooiste nagel looks kwamen voorbij. Maar dat is niet het enige waar ze over schrijft. Ze schrijft ook over haar persoonlijke leven waarbij ze te maken heeft met hms (hypermobiliteitssyndroom) en bps (borderline persoonlijkheids stoornis) Ik vind het vooral knap hoe ze over bps schrijft. Ik krijg steeds meer inzicht hoe mensen die bps hebben er mee om gaan en wat het nou eigenlijk inhoud. Erg interresant, en ik ben er al veel over te weten gekomen. Het is dus een nail-art blog met een persoonlijk tintje. Neem zeker even een kijkje.

Dit waren de eerste blogs die ik in de spotlight zet, en er komen er zeker nog meer bij! Misschien weer in een artikel of een intervieuw. Jullie zullen het zien! 

Kende jullie al een van deze blogs?

Liefs Anouschka 


Reacties

 1. De blog van Luna kende ik al, erg leuke blog! Die andere blogs ga ik nu even bekijken! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het super lief dat je wat over mijn blog hebt geschreven! <3 Thankyouuu!
  Jouw blog vind ik ook heel leuk. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thanks, daar ben ik blij mee. Heb echt bewondering voor je blog! En bedankt voor het compliment :) dat doet mij echt goed <3 liefs xx

   Verwijderen
 3. Ik volg Luna zelf ook al heel lang! :D
  De andere 2 kende ik nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk artikel, zou je mij ook een keer in the spotlight willen zetten ?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?