Doorgaan naar hoofdcontent

Uitpakken van de doos filmpje "Beautybox"

Ja, hij is er, al bijna een uur. Maar het uploaden duurde langer dan verwacht. Maar dat maakt niet uit. Ik deel hem graag met jullie. De unboxing ala doos-open-maak-filmpje van de beautybox van Oktober. Met dit jaar als thema "Glamour" Nieuwsgierig? Bekijk dan het filmpje.

Dubbel klikken om het filmpje groter te kunnen bekijken.

Wat vinden jullie van de beautybox van deze maand?

Liefs Anouschka

Reacties

  1. Wat een leuke beautybox!
    xoxo Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Anouschka,

    Wat leuk, je filmpje over de Beautybox van deze maand! Ik heb je artikel geplaatst op de 'In de media' pagina op themakeupspot.nl!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Chantal, heel erg bedankt! Echt leuk om te zien!
      Liefs Anouschka

      Verwijderen
  3. Haha ik vind jou echt leuk "bladiebladiebla"! En dat jij dat kan, een filmpje opnemen als je vriend ernaast zit. Ik kan er altijd al niet tegen als die van mij zit mee te lezen terwijl ik een blogpost aan het typen ben o.i.d. haha. Hij moet alleen wel ophouden met dat fapgeluid (ik weet niet wat het was hoor, maar ineens klonk er iets als een fapgeluid :P)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, dankjewel! Ik moest er eerst ook aan wennen dat mijn vriend mee keek. In het begin mocht hij er niet bij zijn als ik filmde en mocht hij mijn filmpjes niet bekijken waar ik bij was. Maar nu wel :) ik ben er inmiddels aan gewend.
      Ik heb geprobeerd het flapgeluid te ontcijferen, maar ik heb echt geen idee wat het is. Ik denk dat het het boek was wat mijn vriend aan het lezen was.

      Liefs Anouschka

      Verwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.